Hayır o oyunu ben de oynadım. ''From the Rickmans,Empires Dawn Of The Modern World'' Oyun zaten çok ırk yok ama değişim geçirebiliyorlar.Kore,Japon,İngiliz,Fransız var başlangıçta.Ben 2.Dünya Savaşı çağında ''Americans'' tercih etmeni öneririm.Ayrıca gecikmeden atom bombası araştırmasını yapmalısın;faydasını görüceksin.
Ne yak mektubun ucunu Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir Zarfı kapatırken yalnız Kuytu dudaklarını çokça değdir
Hayır o oyunu ben de oynadım. ''From the Rickmans,Empires Dawn Of The Modern World'' Oyun zaten çok ırk yok ama değişim geçirebiliyorlar.Kore,Japon,İngiliz,Fransız var başlangıçta.Ben 2.Dünya Savaşı çağında ''Americans'' tercih etmeni öneririm.Ayrıca gecikmeden atom bombası araştırmasını yapmalısın;faydasını görüceksin.
oyunu defalarca oynadım ama atom bombası atamıyorum. bütün gelişmeleri yaptım. geliştiricek hiç bişey kalmadı. bu konuda bilgisi olan var mı. acaba belli bir binadan birkaç tane mi yapmak gerekiyo anlamadım. önde başlıyorum oyuna ama hep yeniliyorum sonunda. atom bombasını icat etmem lazım yardım lütfen