|
Yazar |
Konu  |
THE_FAMERA
Üyeliği Kilitli
İleti 0 |
İletim - 03/08/2006 : 15:38:11
|
Kendimi tutamıyorum ve patlıyorum işte yeni bir saçma konuda daha açıyorum:
Bu sefer Bilge Kaan KAZAZ
merak ediyorum bu foruma giriyor mu ? hiç mesaj konu cevap yazıyor mu ? yoksa o Mérula Alba mı ? belkide değildir.Merak ediyorum burda hiç dolaştı mı ?
(Allah'ım belkide bu konu beni maffedecek belkide üyelik tekrar gider.  ) |
|
Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693 |
İletim - 03/08/2006 : 15:45:00
|
Her sey tamam da :), Bilge Kaan KAZAZ ile Merula_Alba"nin ayni kisi oldugu fikri nerden geldi aklina? |
" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "
Gazi M. Kemal ATATÜRK |
 |
|
THE_FAMERA
Üyeliği Kilitli
İleti 0 |
İletim - 03/08/2006 : 15:49:05
|
bilmem aklıma geldi ama Mérula Alba olabilir dedim ben ????? Yani belkide odurda ben bilmiyorum demek istedim.Birde aklıma şu soru yakılıyor...hmmmmm Bilge Kaan KAZAZ bayan mı ? erkek mi ? ama bana göre bayan Bilge ismi bayandır bana göre. |
 |
|
oguzhan14
Üye

Turkey
İleti 353 |
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 03/08/2006 : 16:43:28
|
yaw ne biçim bi soru bu? bilge kaan kazazın işi gücü yok merula alba diye tekradan üye olup siteyemi gircek.hem hakketen nasıl bağlantı kurdun merula ve kaan abi arasında.ayrıca merula alba bayan,bilge kaan kazazda erkek.sanırım işlerinin yoğunluğundan dolayı siteye pek urayamıyor. |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 03/08/2006 : 20:20:51
|
'O şimdi asker' |
 |
|
Konu  |