AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor Oyunları
 FIFA - PES - EURO - Winning Eleven ve Diğerleri
 FIFA 2007 GELIYOO
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

G_Ö_K_H_A_N
Üye

Turkey
İleti 11

İletim - 02/08/2006 :  19:15:52  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaslar fıfanın yenı oyunu ınsallah genelde oldugu gıbı kasım ayının sonlarına dogru cıkacak.Ve oyunun goruntu efectlerı cok guzel olacak cunku yenı goruntu motoru kullanılıyor.ve her oyuncuya ozgu hareketler olucak her oyuncu degısık sekıllerde topa vurabılecek mesela 8 tane sut atma seklı olucak.ve ınsallah turkıye lıgınınde olması beklenıyor.Kalecılerın degısık atlamaları olucak...

GÖKHAN

Karakartal312
Üye

Turkey
İleti 296

İletim - 08/08/2006 :  22:11:04  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Hiç zannetmiyom ya Türkiye liginin olacağını inşallah olur. Oyuncuya özgü hareket olayı da güzel olur..

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ!
Sayfanın En Üstüne Git

XxHaYaLeTxX
Üye

Turkey
İleti 205

İletim - 09/08/2006 :  10:41:50  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
2006 pek iyi değil ama ben seviyorum 2007 dende çok şey bekliyorum inşallah iyi ve az Cd li olur çünkü pahalı oluo

::::: Knight OnLine :::::
Server : Edana
Nick : wwwAliGwww
Level : 41
::.. RaNGeR ..::
Sayfanın En Üstüne Git

Poseidon
Üye

Turkey
İleti 120

İletim - 13/08/2006 :  22:07:36  Bilgileri Göster  Poseidon için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Nerde duyduğumu yada gördüğümü hatırlamıyorum ama Türkiye ligi olucakmış galiba...Ama Eminimki Konami de fifa 2007 nin çıkmasını beklio çünkü PES şov yapıcak bu sezon bundan emin olabilirsiniz...Fifa2007 den hemen sonra çıkıcak ve adeta dalaga geçicek fifayla...

^^^NO SMOK_İNG^^
Sayfanın En Üstüne Git

araldilek1997
Üye

Turkey
İleti 75

İletim - 14/08/2006 :  11:44:30  Bilgileri Göster  araldilek1997'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  araldilek1997 için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Gökhan bu haberi nerden duysun sen?

Fifacı olarak karşınızdayım...:....:
Sayfanın En Üstüne Git

araldilek1997
Üye

Turkey
İleti 75

İletim - 14/08/2006 :  11:50:23  Bilgileri Göster  araldilek1997'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  araldilek1997 için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben fifa 2007 den çok şey bekliyorum bakalım beklediğim şekilde olacak mı?

Fifacı olarak karşınızdayım...:....:
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000