dreamwalker sen php 1-2 haftada öğrenilir diyorsunda benim bulduğum tutorialleri kassan 1 günde kaparsın profesör olursun. Sende o dediğin gibi 1 haftada orta düzeyin üstünde öğrenilebilecek bi tutorial warmı
.::Knight Online::.
Oynaması bedava (tabi girebilirsen)fantasy mmorpg Koxp, dupe, bug gibi sorunları çözemiyoruz malesef işinize gelirse Haftada iki kez kale kuşatmalarında savaşın ama presiz 1.serverlara almıyoruz Karus ve El Morad Arasında Bitmeyen Kufurleşme!! Bugün yeni dengesiz arkadaşlar veya düşmanlar edinin Hemen kayıt ol işkence başlasın
1 gunde ogrenilir denilen dersler cogunlukla C bilenler icindir. Ayrica HTML, CSS ve MySQL olmadan PHP tek basina yetersizdir buyuk capli bir online oyun icin. Ben tutoryal yerine www.php.net in dokumanini kullaniyorum. Her komutu acikliyor zaten. Kullanicilarda bir suru ornek vermis, bilgilerini paylasmis. Onu .chm olarak indirip crimson editore ekledim, lazim oldu mu orada duruyor :) 1 gun yada 1 hafta sorun degil, sonucta aylar yada seneler surecek bir sey degil yani.