AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Spor Genel
 Marka(Spor Ayakkabıları)
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 6

_SeSSiz_Dj_
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 02/08/2006 :  19:35:37  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Nike tabiki...
Sayfanın En Üstüne Git

-eL_Niño-
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1802

İletim - 02/08/2006 :  22:26:15  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
spor ayakkab türlerinden lecson ve pumayı giymedim ölmeden pumayı mutlaka deniycem :P
son 3 yıldır niketen şaşmadım ama ufacıkken 2. sınıf mıydım neydim bi adidas ayakkabım vardı baş parmak bölümü patladı hatta iyice açıldı ama ben hala giymek istiyordum rahat ve şık bi ayakkabıydı iç işleri bakanımız izin vermedi

bLa bLa...
DeatH_SoldieR (M.Ö) || -eL Niño- (M.S)

Tüm umudunuzu kaybetmek özgürlüktür..
Sayfanın En Üstüne Git

squnet
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 05/08/2006 :  22:44:00  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
puma, nike
Sayfanın En Üstüne Git

WoLoWoLo
Üye

Turkey
İleti 402

İletim - 06/08/2006 :  23:28:12  Bilgileri Göster  WoLoWoLo için bir ICQ İletisi Gönder  WoLoWoLo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
basketbol ayakkabilarinda reebok i deneyin bence kimse reebok hakkinda yorum yapmamis bu arada :) rahatlik bakimindan diger markalara göre farkedilebilir derecede üstün ayrica görünüsleride gayet iyi

" Geç gelen teselli , idamdan sonraki affa benzer... "
Sayfanın En Üstüne Git

Geforce
Üye

Turkey
İleti 580

İletim - 07/08/2006 :  08:08:28  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
hagi08 tarafından yazılan:

Lescon öneririm herkese ben lescon giyiyorum :D Çok sağlam gerçekten 2 yıldır aynı ayakkabı :D

hagi08 ben Lescon'la koşarken kafayı yarmıştım düşerek...Lescon'nun tabanı çok kaygan.Şimdi konuya gelelelim en iyi marka nike...

...Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır...

Mustafa Kemal ATATÜRK

Orada yakında bir Deniz var!

Sarı saçlım, mavi gözlüm nerde nerde nerde nerdesin?

"Bu memlekette Mustafa Kemal'e gerçekten sahip çıkanlar varsa, onlarda bizleriz."

(:
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 6 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000