AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Donanım & Elektronik Ürünler
 Ati mi-Nvidia mı?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

мєятizм™
Üye

Turkey
İleti 509

İletim - 26/07/2006 :  02:26:03  Bilgileri Göster  мєятizм™'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ati Radeon un performansı Nvidia nın çıkartığı her yeni nesil ekran kartından daha üstün gibi.
Sizce?

*CK

Geforce
Üye

Turkey
İleti 580

İletim - 26/07/2006 :  13:06:35  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Nvidea tabii ki...

...Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır...

Mustafa Kemal ATATÜRK

Orada yakında bir Deniz var!

Sarı saçlım, mavi gözlüm nerde nerde nerde nerdesin?

"Bu memlekette Mustafa Kemal'e gerçekten sahip çıkanlar varsa, onlarda bizleriz."

(:
Sayfanın En Üstüne Git

XxHaYaLeTxX
Üye

Turkey
İleti 205

İletim - 27/07/2006 :  20:36:40  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
katılıyorum Nvidea

::::: Knight OnLine :::::
Server : Edana
Nick : wwwAliGwww
Level : 41
::.. RaNGeR ..::
Sayfanın En Üstüne Git

mjo
Üye

İleti 85

İletim - 04/09/2006 :  18:18:31  Bilgileri Göster  mjo için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
ATI de Nvidea da da güzeldir ya...yeterki onları kullanacak bir donanıma ve bunları alacak Parasal güze sahip olun..hepsinden memlun kalırsınız boylece..
Sayfanın En Üstüne Git

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 04/09/2006 :  19:56:50  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
İkisinide kullandım ati radeon daha iyi bence.
Sayfanın En Üstüne Git

gandalfw
Üye

Turkey
İleti 24

İletim - 18/09/2006 :  10:47:18  Bilgileri Göster  gandalfw'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ati bencede
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000