arkadaşlar bu yaptığım oyunun beta sürümüydü(beta bile çıkardım:D)gerçek sürümünün çıkmasına az kaldı şu anda 4 bölüm var ama yine yetinin gerçeği daha güzle olacak hele 10.bölüm fln düşşünün artık inşallah betasını geçmişinizdir çünkü bi arkadaşım bitirememiş:D Arkadaşlar bide sizden bi tavsiye isticem oyunun bitişinde oyun bitti yazıyo ve oyun kapanıyo onu panaıyo değilde oyunu en baştan mı başlatsam diye düşündüm acaba öyle daha mı güzel olur.
Reklam Yasak! Gariplerin sitesi Oyun yapmak isteyenler bana gelsin:P
ya iyide gamer91 nie siteden gidio..Eleştri yapıo diyemi..Her eleştri yapan gitseydi bu siteden ohooo.He eğer haddini aşıyo diosan orasını ben bilmem.Ama tabikide kalmalı o aslında doğruları söylüyor yani senmi yaptın o oyunun komutlarını ..?
::::: Knight OnLine ::::: Server : Edana Nick : wwwAliGwww Level : 41 ::.. RaNGeR ..::
evt bazı yerlerini ve bütün grafikleri.gamer91 yeter be adlı konuda dedi ya birileri game maker daki örnke oyunları alıyo bişilerini değiştiriyo sonra benim oyunum diye yutturmaya çalışıyo dediği için bende böyle bişey dedim şimdi anladın mı?bide ben gamer91 i iyi tanımadığım için diyemem
Reklam Yasak! Gariplerin sitesi Oyun yapmak isteyenler bana gelsin:P
tamam anladım haklı olabilirsin yani aramızdaki bazı kişilerde gitmesini isteyebilir..Yani çoğu kişi o oyunlar üzerinde düzenleme yapıyor..Gamer91 de onlar binevi küçük görüyor..Evet galiba öyle oldu vakti geldimi ne ama buna biz karar veremiyoruz..
::::: Knight OnLine ::::: Server : Edana Nick : wwwAliGwww Level : 41 ::.. RaNGeR ..::