king1984 ben oyunyama sitesine üye olamıyorum bana yardım eder misin beni kayıt ettir ben senden sonra şifre alırım yada ben istediğim oyun şifrelerini sen bana ver ama kayıt yaptırsan daha iyi olur(yok yapmam diyosan çok fena üzülürüm(evet yaparım sevaba girerim demek istiyosan çok çok çok fena sevinirim)
bana hangi kullanıcı adını istediğini sööle ben kafama göre şifre yaparım sana söölerim (merak etme girmem) yada istersen sen bana şifre sööle bide email adresini o zaman yaparım. bide sen hangi oyunun şifresini istiyon?
Antalya Birincisiyim:)
MF Puan:506,642 Doğru Yanlış Sayısı(Toplam 50 soru): 50 Doğru - 0 Yanlış
Şube Sıra:1 -- Okul Sıra:1 -- İl Sıra:1
TS Puan:497,499 Doğru Yanlış Sayısı(Toplam 50 soru): 44 Doğru - 6 Yanlış
teşşekkürler ederim bana yardım etmek istediğin için (daha önce ben oraya üye olmak istediğim için bütün msn nelerimi orda harcadım bu yüzden de sana msn nemi versem bile kabul etmez çünkü ya daha önce bu msn ne yi kullandınız ya da bu msn ne kullanım da diyor o yüzden kendi msn nelerinden birini kullanırsan sevinirim)(bi de benim istediğim oyun şifreleri sims 2 türkçesinin ama çünkü oyun yama dan indricem bi de singiles ve gt sanandırıs ın şifresini istiyorum kardeşim için)inşanlah sana fazla yük olmuyorumdur beni affet lütfen
the sims 2 -->93597 singles 2 -->3917249 gta san andreas -->75853 buyur kardeş şifre koymaları çok sacma gelıyo bana adamlar uye bulamıyo zorla mılletı uye yapmak zorunda bırakıyolar.
ama oyunu nasıl indiricem oyun u indiremiyorum indirmeyi de gösterir misiniz lütfen size yük olmaz sa lütfen (inşallah bana kızmıyosunuz dur size soru soruyorum diye)