|
| Yazar |
Konu  |
|
Geforce
Üye

Turkey
İleti 580 |
İletim - 09/08/2006 : 18:49:08
|
Call Of Duty:10 oy Diğer:4 oy Brothers In Arms:2 oy Medal Of Honor:0 oy Oylamaya devam şu anki sonuçlara kadar bence Medal Of Honor ününü kaybetmiş..
|
...Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır...
Mustafa Kemal ATATÜRK
Orada yakında bir Deniz var!
Sarı saçlım, mavi gözlüm nerde nerde nerde nerdesin?
"Bu memlekette Mustafa Kemal'e gerçekten sahip çıkanlar varsa, onlarda bizleriz."
(: |
 |
|
|
---GHOST---
Üye

Turkey
İleti 630 |
İletim - 13/08/2006 : 17:29:49
|
| Medal of Honor seven yok mu hiç? Ben Medal of Honor diyorum |
Moda oldu galiba? Bende yazayım eksik kalmayayım.. Member Since: 19/07/2006 |
 |
|
|
sniper--
Üye

Turkey
İleti 108 |
İletim - 13/08/2006 : 18:39:34
|
| medal of honor sevmiştim ama call of duty'i oynaadıktan sonra kararımı değiştirdim... |
 |
|
|
king@bing
Üye

Turkey
İleti 90 |
İletim - 14/08/2006 : 09:42:10
|
| medal of honor baştan güzel geldi.Ama yapay zeka yok denecek kadar az.Call oF Duty serisi mükemmel.Oyun ilk oyuna göre baya baya bir gelişti.Sesi sonuna kadar açıp oynayınca insan sanki kendisi savaşıyormuş gibi oluyo.tabi bana göre. |
Server:Beramus Lvl:64 ID:alptekin_TR Job:Arch Mage Nation:El Morad Clan:Aweland Bu kadar yeter!!!!!!
http://www.resimload.com/141128/36N_alptekin_TR.jpg |
 |
|
|
esasolanbu
Yeni Üye
Turkey
İleti 1 |
İletim - 14/01/2007 : 09:57:05
|
| medal of honor pasifilc assault :D |
emege saygı |