Arkadaşlar angel of darkness te bir yere geldim ama geçemiyorum. Nasıl anlatsam odada 4-5 tane savaşçı monk heykeli far ellerinde ayna gibi bişeyler var. Ortadada birkaç tane monk bir tane mezarı taşıyorlar. Mezardaki monk un ruhu canlanıyor ve benimle savaşmaya başlıyor fakat ruh silahlara karşı ölümsüz olduğundan ne yapacağımı bir türlü bulamadım ve oyunu sildim ama eğer birileri biliyorsa tekrar yükleyeceğim. Ve ayrıca oyundaki not defterinde anladığım kadarıyla sivri ve parlak şeylerle karşı koyabiliyormuşuz galiba. sadece galiba
hayaletli bölümü diyorsun .lara çömeldiği zaman hayalet ona zarar veremiyor.5 tane heykel var ama 4 ünde resim var amacın o resimlerden birini almak.heykellere çok yaklaşınca ışık sönüyor ama heykelden resmi alman için ışığın yanık olması lazım bunu içinde resim olan heykellerden birine yaklaşabildiğin kadar yaklaşıp(ışığı söndürmeden) bu arada laranın sırtı heykele dönük olacak,hayaletin tam üstüne gelmesini sağlamak.hayeletin yönünü çömelip kalkarak belirleyebilirsin.yönünü ve yerini ayarladıktan sonra tüfekle hayalete 15-20 kere ateş edince hayalet 3-4 saniye duraklıyor hemen silahını bırak ve geriye doğru yürü bir el işareti çıkacak hemen action tuşuna bas ve resmi al.ilk denemnden başaramayabilirsin o nedenle geriye doğru yürümeden önce kaydetmeni tavsiye ederim.umarım yardımcı olabilmişimdir.:)