|
| Yazar |
Konu  |
|
XxHaYaLeTxX
Üye

Turkey
İleti 205 |
İletim - 25/07/2006 : 00:05:38
|
neye kopun yalanmı be..Bişiler diolar diolar büyü oluo bu elini şıklatıo hamurdan yakışıklı adam yapıo olan şeye bak ya ama potter da öle Alahomora dio kapı açılıo bi uğraş var yani emeğe saygı  |
::::: Knight OnLine ::::: Server : Edana Nick : wwwAliGwww Level : 41 ::.. RaNGeR ..::
|
 |
|
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 25/07/2006 : 09:26:36
|
alıntı: XxHaYaLeTxX tarafından yazılan:
neye kopun yalanmı be..Bişiler diolar diolar büyü oluo bu elini şıklatıo hamurdan yakışıklı adam yapıo olan şeye bak ya ama potter da öle Alahomora dio kapı açılıo bi uğraş var yani emeğe saygı 
Alahomora.... açılsana be kapı :@. yaww açıl susam açıl... Alahooo... valla açılmıyo bu kapı :D ya ben de bi sorun var yada bu kapıda :D |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
|
Geforce
Üye

Turkey
İleti 580 |
İletim - 25/07/2006 : 10:53:21
|
neye kopun yalanmı be..Bişiler diolar diolar büyü oluo bu elini şıklatıo hamurdan yakışıklı adam yapıo olan şeye bak ya ama potter da öle Alahomora dio kapı açılıo bi uğraş var yani emeğe saygı 
Evet ya Harry Poter bir parmak şıklatıp temizlik süpürgesiyle uçmuyor değil mi? :))) |
...Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır...
Mustafa Kemal ATATÜRK
Orada yakında bir Deniz var!
Sarı saçlım, mavi gözlüm nerde nerde nerde nerdesin?
"Bu memlekette Mustafa Kemal'e gerçekten sahip çıkanlar varsa, onlarda bizleriz."
(: |
 |
|
|
fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515 |
İletim - 25/07/2006 : 11:00:02
|
Alahomora dio kapı açılıo bi uğraş var yani emeğe saygı 
Ehehehe, çok güzel yaa.:) Diziye gelirsek, e hadi dizinin konseptini Sabrina'dan esinleniyorsunuz bari senaryoları kendi bi tarafınızdan yazın aynısı da olmaz ki be kardeşim.Bu arada görmeyeli etek boyları ne kadar kısalmış öyle.:) Edit: Esinlenmek mi? Bu bildiğimiz taklit yaa.:) |
 |
|
|
мєятizм™
Üye

Turkey
İleti 509 |
İletim - 26/07/2006 : 01:56:58
|
Tek kelimeyle özenti bir dizi,zaten ne zaman kendimiz birşeyler icat ederiz ki tektük belki oluyor ama genellikle çalmaktan hoşlanıyoruz. "Sabrina=Acemi Cadı" Kanal Diziyi yazın ekranda dolu gözüksün diye koymuş,hee birde herkesin ayağında "Converse" var dikkatimden kaçmadı :D |
*CK |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|