ya fifa 2004 te frikikte o yandaki okta ilk ileriye gidiş ne sonra geriye dönüş ne yani nasıl ayarlayabileceğimi tam anlatabilir misiniz?
ve ayrıca istediğimiz replayları nasıl kaydedebiliyoruz?
Cevaplar için şimdiden teşekkürler
Yağmuru sevdiğini söylüyorsun ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun, Güneşi sevdiğini söylüyorsun ama güneş açınca gölgeye kaçıyorsun, Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıkınca pencereni örtüyorsun. İşte bundan korkuyorum çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun...
Bir gün cehennemde karşılaşabiliriz,sen kalp hırsızı olduğun için ben ise tanrı yerine sana taptığım için...
İlk giderken olan sarı gösterge şutun gücünü belirliyor ama kırmızıya gelmemen gerek o yeşil olan aralıkta oku durursan ve iyi falso verirsen güzel goller atabilirsin. İyi oyunlar...
"İ'm worse at what i do best and for this gift i feel blessed"
Yağmuru sevdiğini söylüyorsun ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun, Güneşi sevdiğini söylüyorsun ama güneş açınca gölgeye kaçıyorsun, Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıkınca pencereni örtüyorsun. İşte bundan korkuyorum çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun...
Bir gün cehennemde karşılaşabiliriz,sen kalp hırsızı olduğun için ben ise tanrı yerine sana taptığım için...
Rica ederim replay e cevap vermeyi unutmuşum ama zaten cevap verecek birşey de yok ben bulamadım sagolsun EAsports replay koymamıs ama neyse ki bunu farkedip(!)update çıkardılar onu da yazmıstım eger hala fifa2004 e katlanıp oynayabiliyorsan indir galiba orda varmış ben indirmedim çünkü bu oyuna daha fazla tahammül edemiyorum!!!
"İ'm worse at what i do best and for this gift i feel blessed"
fakat save/load kısmında kariyer turnuva falan onların yanında replay diye bir bölümde koyunca bende acaba bir tuşla falan mı kaydediliyor diye sorayım dedim neyse tekrar teşekkürler