AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Yarış - Sürüş - Uçuş - Uzay Oyunları
 Need for Speed
 MOST WANTED
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

rower
Üye

Turkey
İleti 2

İletim - 15/07/2006 :  22:02:48  Bilgileri Göster  rower'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ben yeni bir most wanted bağımlısıyyım ama bir sorunum var,yarım saatten fazla oynayınca oyun kendiliğinden çıkıyor.biri bana yardım edebilirmi ACABA

rower
Üye

Turkey
İleti 2

İletim - 16/07/2006 :  15:17:47  Bilgileri Göster  rower'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
cevap yazanlara gerçekten çok teşekkür ederim
Sayfanın En Üstüne Git

klavye
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 18/07/2006 :  08:32:31  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
senin oyun mu bozuk bilemem ama ben hiç böyle bişeyle karşılaşmadım.
ben 2-3 saat oynuyorum hiç bişe olmuyo.senin ya oyunda bir bozukluk yada bilgisayarında var bir sorun
Sayfanın En Üstüne Git

elemental
Üye

Turkey
İleti 230

İletim - 18/07/2006 :  12:40:38  Bilgileri Göster  elemental'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ilk önce millete laf sokmasan rower diyorum demek ki blen yok bosuna yazı yazmıyo benım gıbı :P ve de oyunda hata oldugunu sanmıyorum bende oynuyodum hemde manyak gıbı 3,5 saat makınanı kasıyoda otomatık olarak kapatıyo falan olabılır mı dıye sorım barı bı tek benım aklıma gelen bu ??
Sayfanın En Üstüne Git

yekta15
Üye

Turkey
İleti 100

İletim - 22/12/2007 :  08:47:17  Bilgileri Göster  yekta15'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
rower tarafından yazılan:

ben yeni bir most wanted bağımlısıyyım ama bir sorunum var,yarım saatten fazla oynayınca oyun kendiliğinden çıkıyor.biri bana yardım edebilirmi ACABA

bendede aynısı oluyor
Sayfanın En Üstüne Git

t.j.
Üye

Turkey
İleti 563

İletim - 22/12/2007 :  16:58:16  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Oyunlar sahte.
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu