AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 Aktif Ziyaretci
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 14

Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693

İletim - 12/07/2006 :  18:21:14  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
http://www.resimload.com/140928/PpYyp1N7.JPG

Sabahtan beri ara ara foruma bakiyorum, 7 saat boyunca foruma online olan ve sürekli degisik konulara bakan bir konuga gözüm carpti Bu bir rekor olabilir mi? Daha önce de 1 kac kez bu tarz konuk görmüstüm ama cok dikkatimi cekmemisti, artik bunu belirteyim dedim

" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "

Gazi M. Kemal ATATÜRK

fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515

İletim - 12/07/2006 :  18:38:38  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Yaklaşık 16/17 aydan beri burdayım bu panele ilk defa rastladım hiç tıklamak aklıma gelmemişti.Sayende öğrenmiş oldum.
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 12/07/2006 :  23:42:43  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Foruma girenler sadece insanlar değil :) Google'ın botları da dolaşıyor sayfalarımızı. Böylece konu içeriğinde geçen kelimeleri kaydedip arama sonucu olarak karşımıza çıkartıyorlar. Daha önce de tanık olmuştuk bunlara. Bakmasam da eminim ki şu an da dolaşıyordur keretalar :) Bu da büyük bir ihtimalle bottu. Biz bile bu kadar kalmıyoruz forumda :)

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108

İletim - 13/07/2006 :  01:29:17  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bak sen şu "keretalara" :))İlk cümleyi okuyunca dumur oldum :) "foruma girenler sadece insanlar değil" Demek esrarengiz ziyaretçiler de var

"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."

M.Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 13/07/2006 :  10:19:28  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Tabii... Bazen "Bilinmeyen ziyaretçi" gibi birşey çıkıyor ya mesela, onlar da Mars, Venüs, Jüpiter gibi gezegenlerden bağlanan ziyaretçilerimiz, ya da başka sistemler varsa oradan da olabilir bilinmiyor işte :P
Sayfanın En Üstüne Git

uckazaz
Yazar

Turkey
İleti 331

İletim - 13/07/2006 :  11:53:32  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ehem..ımm..şeyy... Bilinmeyen ziyaretçileri de Mustafa Topaloğlu yerine koymayalım canım aa..Onların da Dünyalı olduğuna eminim...euehueh Gerçi belirsiz üyeden bahsettiğini sandım da,aman öf pot kırdım...

Bu arada cidden kendime yuh demek isterim...Fatih52,sen 16 17 ayda farketmemişsin de benim üyelik tarihim daha da bir hoştur Nasıl farketmedim yauw...
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 14 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000