AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Oyun Yapımı
 Air Balloon adlı oyunumu test edermisiniz?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

barisintepe
Üye

İleti 3

İletim - 10/07/2006 :  18:54:44  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Merhaba..Sizlere yeni bitirmiş olduğum Air Balloon adlı oyunumu duyurmak isterim..Daha önce Goal Shot adlı pong tarzı mini bir futbol oyununu DarkBasic kullanarak hazırlamıştım..Bu sefer Flash'ın gücünü kullanarak yeni bir oyun yazmak istedim..Çünkü gelecek öyle gösteriyorki internet programcılığı hızla büyüyecek..Flash'ta bu pastadan payını alabilmek için hızla kendini geliştiriyor. Bu amaçla Flash'ın Action Scriptinde deneyim kazanmak için, böyle bir oyun projesi hazırlamaya karar verdim..Oyunun tamamı, grafiklerde dahil olmak üzere tek başıma 1 ay gibi kısa bir sürede hazırladım..Bu projeyi hazırlarken göz önünde tutuğum en önemli kriter oynanabilirlikti..Amacım o eski C-64 oyunlarındaki ruhu yakalamak ve oyuncuya o keyfi yaşatmaktı.. Umarım bunu kısmende olsa başarabilmişimdir..Oyunumu oynayarak test edecek herkese şimdiden teşekkür ediyorum..İyi eğlenceler..

www.falconx-game.com

GoaL-KeePeR 2
Üye

Turkey
İleti 391

İletim - 10/07/2006 :  23:10:48  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Oyununu oynadım...uçağı yönetmek çok zor,ama yine de çok sevdim(şu an en yüksek skorda beşinciyim)

If you really want to see Mary, you should just die... But you might be heading to a different place than Mary, James.
Sayfanın En Üstüne Git

burak0559
Üye

Turkey
İleti 11

İletim - 14/07/2006 :  16:20:14  Bilgileri Göster  burak0559'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
kontroller çok zor ama güzel
Sayfanın En Üstüne Git

Dreamwalker
Seçkin Üye

USA
İleti 257

İletim - 15/07/2006 :  13:20:39  Bilgileri Göster  Dreamwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Eline saglik, guzel olmus.
Sayfanın En Üstüne Git

XxHaYaLeTxX
Üye

Turkey
İleti 205

İletim - 18/07/2006 :  23:17:51  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
OYUN GÜZEL AMA GOL SHOT ÇOK DAHA GÜZEL AMA GOL ZOR ATILIO

::::: Knight OnLine :::::
Server : Edana
Nick : wwwAliGwww
Level : 41
::.. RaNGeR ..::
Sayfanın En Üstüne Git

barisintepe
Üye

İleti 3

İletim - 19/07/2006 :  19:27:52  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Oyunumu oynayan ve değerlendiren herkese çok teşekkür ederim.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000