|
Yazar |
Konu  |
whiteraistlin
Seçkin Üye

Turkey
İleti 330 |
İletim - 09/11/2003 : 17:05:17
|
Death Summoner ve |KRONDOR|'a bana bu fikri verdikleri için teşekkür ederim önce.
Arkadaşlar, ben ciddi ciddi bir Kings of Chaos klanı kurmayı düşünüyorum, hatta klan için bir Web Sitesi tasarlamayı bile düşünüyorum. Eğer klana katılmakla ilgilenen varsa lütfen benle temasa geçsin. Klan için isterseniz yeni account açıp Officer'ım (veya Officer'ımız, sayıya bağlı olarak) katılın, isterseniz eski account'unuzla devam edin.
Kings of Chaos'taki Nick'im LtColGrayfox, isteyenler oradan da mesaj ile temasa geçebilirler.
|
For there is no pain greater than thine. For there is no gain, but the fury inside.
Yunus Emre Bakiler Oyunsitesi-Yazar yebakiler@oyunsitesi.gen.tr |
|
thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577 |
İletim - 09/11/2003 : 17:27:31
|
bir ara bende üyeydim, nickim bortecine olmalı, epeydir bakmıyorum...
whiteraistlin bu arada söyleyeyim outlook'una mail attım bir gözat
|
KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ, MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR
ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...
GÖKTE TANRI YERDE BİZ.. YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ... TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR! FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR... |
 |
|
Milamber
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1412 |
İletim - 09/11/2003 : 18:53:34
|
ben katılırım
|
 |
|
Death Summoner
Seçkin Üye

Turkey
İleti 160 |
İletim - 10/11/2003 : 17:46:17
|
ben katılırım ama account ımı bırakamam
Bir sürü Excalibur hepsi gitti rank ımı da kaybettim 30000 lere düştüm... bir daha o kadar silahı toplamak uzun zaman alacak... |
DeathSummoner |
 |
|
whiteraistlin
Seçkin Üye

Turkey
İleti 330 |
İletim - 10/11/2003 : 17:53:36
|
Death, zaten Account'unu bırak diyen olmadı. Sadece müttefik olacağız, yani sen bana saldırmayacaksın, ben de sana bir şey yapmayacağım.
Bu arada klana bir isim bulabilmek için hepinizden yardım istiyorum. |
For there is no pain greater than thine. For there is no gain, but the fury inside.
Yunus Emre Bakiler Oyunsitesi-Yazar yebakiler@oyunsitesi.gen.tr |
 |
|
thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577 |
İletim - 10/11/2003 : 21:29:39
|
youngturks nasıl |
KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ, MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR
ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...
GÖKTE TANRI YERDE BİZ.. YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ... TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR! FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR... |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|