|
| Yazar |
Konu  |
|
|
eyfelim
Üye

İleti 2 |
İletim - 10/07/2006 : 10:28:16
|
| call of duty 1 oyunun yeni yüklettim.ilk kez bilgisayar oyunu oynaycam.deyatını anlatırmsınız.yada bildiğiniz kaynak varsa ALLAH RIZASI için anlatırmısınız.mozbek3@hotmail.com |
BİLGİSAYAR OYUNLARININ HEPSİNİ ÖĞRENMEK İSTİYORUM.ALLAH YARDIMCIM OLSUN |
|
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 10/07/2006 : 11:11:27
|
korkmana gerek yok.bilgisayarda oyun oynamak çok kolaydır.tabi seni anlıyorum.ilk bende bilgisayarda oyun oynadığım zaman kalbim küt küt atmıştı.yerinden çıkacak gibiydi.şaka yaptım sakın kızma :)
ilk baş ne öğrenmek istediğini söyle bizde ona göre yardım edelim.ama call of duty çok güzel bir oyundur.takıldığın yer oldukça yaz yardım edelim.yoksa oynaması zor değil.önermemizi istediğin bir oyun var sa sor.ama ne tür oyunlardan hoşlandığınıda yaz. |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
|
Geforce
Üye

Turkey
İleti 580 |
İletim - 10/07/2006 : 12:16:51
|
| Tamam ben sana oyunun tam çözümünü yollarım hiç zorlanmassın.OK? |
...Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır...
Mustafa Kemal ATATÜRK
Orada yakında bir Deniz var!
Sarı saçlım, mavi gözlüm nerde nerde nerde nerdesin?
"Bu memlekette Mustafa Kemal'e gerçekten sahip çıkanlar varsa, onlarda bizleriz."
(: |
 |
|
|
TEKSAS-BLEK
Üye

Turkey
İleti 130 |
İletim - 15/07/2006 : 10:42:34
|
| kardeş hiç zor değil sadece eğitimte biraz zorlanabilirsin çünkü ilk baştaki biraz kıytırık görev ama :) tabelalere bakma bide bomba taliminde zorlanabilirsin ben onu çok zor anladım da :))))))))))) |
MİLLİYETÇİ SİYASET AĞIRDIR VE ACIDIR KONUŞMAK İSTEYEN BENLE KONUŞSUN |
 |
|
| |
Konu  |
|
|
|
|