AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Call of Duty
 call of duty 3
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

y_u_s_u_f
Üye

Turkey
İleti 45

İletim - 08/07/2006 :  13:57:56  Bilgileri Göster  y_u_s_u_f'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar call of duty 2 çok güzeldi call of duty 3 ü merak edenler bu vidyoya baksın http://www.youtube.com/watch?v=pDNMHNfECnU&search=call%20of%20duty%203 pc de çıkıcağı hakkında bilgim yok umarım beyenirsiniz

ceza,sago,sahtiyan,sansar,ayben,kolera ve rap

çılgın_comp
Yeni Üye

Turkey
İleti 1

İletim - 09/07/2006 :  13:24:53  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ben ikincisine bayılmıştım çok güzel bir oyun

benden kaçıkn
Sayfanın En Üstüne Git

sith_lord
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 09/07/2006 :  13:30:27  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
çok güzel paylaştığın için saol
Sayfanın En Üstüne Git

Geforce
Üye

Turkey
İleti 580

İletim - 09/07/2006 :  13:49:51  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Güzele benziyor.

...Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır...

Mustafa Kemal ATATÜRK

Orada yakında bir Deniz var!

Sarı saçlım, mavi gözlüm nerde nerde nerde nerdesin?

"Bu memlekette Mustafa Kemal'e gerçekten sahip çıkanlar varsa, onlarda bizleriz."

(:
Sayfanın En Üstüne Git

omersinan
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 11/07/2006 :  11:24:23  Bilgileri Göster  omersinan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ya bence sıktı artık CoD serisi, tamam 2. oyun mütişte sonuçta 2. dünya savaşının artık değişme imkanı yok..

Ben her zaman geçmişte geçen içinde Mech'lerin filan olduğu savaş oyunlarını daha çok sevmişimdir. O yüzden yeni Battlefield'ı bekliyorm..
Sayfanın En Üstüne Git

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 11/07/2006 :  13:25:19  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
çok saol zahmet oldu:)
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000