AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Diablo
 last wish
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 04/07/2006 :  21:50:54  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
adamın biri baktım yarı saydam geziyordu,dedim ya kardeşim napıyorsun sokak ortasında yarı saydam,bana dediki last wish diye bi weapon kullanıyoruom kullanana curse etki etmiyor full res veriyor...bu last wish denen zımbırtının ne olduğunu bilen varmı?(runeword,unique...)yada adam benle alay mı etti?

Dreamwalker
Seçkin Üye

USA
İleti 257

İletim - 05/07/2006 :  09:29:15  Bilgileri Göster  Dreamwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Last wish'in bir ozelligi, sana birisi saldirdiginda level 11 "fade" ozelligini aktive edebiliyor. (6% sans ile)

Fade bir assasin skillidir. Seni saydam gosterir (full natalya seti giyen assasinler gibi).
Ancak Fade'in asil ozelligi sudur.. Sana resistance verir, curse/lanetlerin suresini azaltir vede fiziksel zarari azaltir.

Yani uzerinde iron maiden varsa ve normalde 30 saniye surecekse, fade ile bu 7-8 saniye surer. Etki etmiyor diye bir olay yok, sadece etki suresini azaltir. Ve uzerinde iron maiden var ise, zaten last wish le tek atak, seni oldurecektir buyuk ihtimalle :) Ancak diger kosullarda gayet etkili bir ozellik, cunki beles resist all 56% (level 11 de) ve 11% fiziksel zarar dusurme ozelligi gayet hos...

Last wish ise biraz pahalidir... Jah + Mal + Jah + Sur + Jah + Ber rune leri ile yapabilirsin.

Sayfanın En Üstüne Git

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 05/07/2006 :  14:37:00  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
bu yeni bi runeword sanırım önceden görmemiştim bunların gösterildiği bi site verirmisin?
Sayfanın En Üstüne Git

Dreamwalker
Seçkin Üye

USA
İleti 257

İletim - 06/07/2006 :  10:58:53  Bilgileri Göster  Dreamwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
http://www.battle.net/diablo2exp/items/runewords.shtml

Sayfanin en altinda 1.10 runeword linkinde bulabilirsin.
Sayfanın En Üstüne Git

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 11/07/2006 :  23:42:51  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
tmm buldum çok saol
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000