|
Yazar |
Konu  |
|
batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055 |
İletim - 04/07/2006 : 21:50:54
|
adamın biri baktım yarı saydam geziyordu,dedim ya kardeşim napıyorsun sokak ortasında yarı saydam,bana dediki last wish diye bi weapon kullanıyoruom kullanana curse etki etmiyor full res veriyor...bu last wish denen zımbırtının ne olduğunu bilen varmı?(runeword,unique...)yada adam benle alay mı etti?   |
|
Dreamwalker
Seçkin Üye

USA
İleti 257 |
İletim - 05/07/2006 : 09:29:15
|
Last wish'in bir ozelligi, sana birisi saldirdiginda level 11 "fade" ozelligini aktive edebiliyor. (6% sans ile)
Fade bir assasin skillidir. Seni saydam gosterir (full natalya seti giyen assasinler gibi). Ancak Fade'in asil ozelligi sudur.. Sana resistance verir, curse/lanetlerin suresini azaltir vede fiziksel zarari azaltir.
Yani uzerinde iron maiden varsa ve normalde 30 saniye surecekse, fade ile bu 7-8 saniye surer. Etki etmiyor diye bir olay yok, sadece etki suresini azaltir. Ve uzerinde iron maiden var ise, zaten last wish le tek atak, seni oldurecektir buyuk ihtimalle :) Ancak diger kosullarda gayet etkili bir ozellik, cunki beles resist all 56% (level 11 de) ve 11% fiziksel zarar dusurme ozelligi gayet hos...
Last wish ise biraz pahalidir... Jah + Mal + Jah + Sur + Jah + Ber rune leri ile yapabilirsin.
|
 |
|
batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055 |
İletim - 05/07/2006 : 14:37:00
|
bu yeni bi runeword sanırım önceden görmemiştim bunların gösterildiği bi site verirmisin? |
 |
|
Dreamwalker
Seçkin Üye

USA
İleti 257 |
|
batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055 |
İletim - 11/07/2006 : 23:42:51