AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 World of Warcraft
 RP WoW
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

t.H.e W.i.Z.a.R.d
Üye

Turkey
İleti 287

İletim - 03/07/2006 :  11:27:29  Bilgileri Göster  t.H.e W.i.Z.a.R.d'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
http://wartime.forumup.com/index.php?mforum=wartime

Sitesi bu karakter onayından kendinize karakter açın Horde olun lütfen tek başımayım zaten alliance 'da bir tek dağ cücesi krallığı boş.Şu anda yeraltı cüceleriyle başım belada.

spıder_ozii
Üye

Turkey
İleti 1141

İletim - 03/07/2006 :  11:40:56  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
buna kayıt oluyorum birazcık bahset öğret birazcık ben kaayıt oluyorum

Yuh bukadar olur ancak bune rahatlılık eskiden bir yazı yazmıştım biri yorum yapmış ismini vermeyim şimdi adam iyice benle dalga geçmiş yetter bukadar.
Sayfanın En Üstüne Git

t.H.e W.i.Z.a.R.d
Üye

Turkey
İleti 287

İletim - 03/07/2006 :  13:33:05  Bilgileri Göster  t.H.e W.i.Z.a.R.d'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
http://wartime.forumup.com/viewforum.php?f=1&mforum=wartime

Burada bilgiler var.
Kral olmak istiyorsan şu anda Dağ cüceleri , undead ,orc ve troll'lerin krallığı boş.Karakter başvurun onaylandıktan sonra yaşadığın ülkeye gidip kendine bir konu açıyorsun bu konu senin evin oluyor eğer kralsan oraya sabit
Hazine , ordu , taht odası gibi başlıklar açıyorsun.Ülke hazinesi 500 altın ve her hafta 300 ekleniyor.

Diplomat , asker , mucit gibi meslekler var kral olmak için diplomat olmalısın ayrıca haftalık ülke hazinesinin geliri dışında mücitler 40 , askerler 25 altın maaş alıyor diğer meslekklerde maaş alıyor ama onların miktarlarını unuttum şimdi.
Rp yaparak oynamak zorundasın ama oyunu.
Ordunu kurup diğer ülkeleri kuşatabilirsin , admin veya quest giver'ın verdiği görevlere katılarak para kazanabilirsin aklına gelen hparanı biriktirip kendine binek alabilirsin(ejderha bile).İstediğin herşeyi yapabilirsin (bir büyü yaptım bütün herkes öldü vs hariç:)
Sayfanın En Üstüne Git

CEZA_FUAT
Üye

Turkey
İleti 34

İletim - 05/07/2006 :  22:49:42  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Kardeş ben oyuna üye oldumda napacam şimdi yaw

İlahi Azrail sen adamı öldürürsün
Sayfanın En Üstüne Git

spıder_ozii
Üye

Turkey
İleti 1141

İletim - 06/07/2006 :  12:45:15  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ben sevmedim oyunu kötü ya www.ogame.com.tr derim ben ee tabi knıght ve oyunsitesini unutmamak lazım:D

Yuh bukadar olur ancak bune rahatlılık eskiden bir yazı yazmıştım biri yorum yapmış ismini vermeyim şimdi adam iyice benle dalga geçmiş yetter bukadar.
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000