Sitesi bu karakter onayından kendinize karakter açın Horde olun lütfen tek başımayım zaten alliance 'da bir tek dağ cücesi krallığı boş.Şu anda yeraltı cüceleriyle başım belada.
buna kayıt oluyorum birazcık bahset öğret birazcık ben kaayıt oluyorum
Yuh bukadar olur ancak bune rahatlılık eskiden bir yazı yazmıştım biri yorum yapmış ismini vermeyim şimdi adam iyice benle dalga geçmiş yetter bukadar.
Burada bilgiler var. Kral olmak istiyorsan şu anda Dağ cüceleri , undead ,orc ve troll'lerin krallığı boş.Karakter başvurun onaylandıktan sonra yaşadığın ülkeye gidip kendine bir konu açıyorsun bu konu senin evin oluyor eğer kralsan oraya sabit Hazine , ordu , taht odası gibi başlıklar açıyorsun.Ülke hazinesi 500 altın ve her hafta 300 ekleniyor.
Diplomat , asker , mucit gibi meslekler var kral olmak için diplomat olmalısın ayrıca haftalık ülke hazinesinin geliri dışında mücitler 40 , askerler 25 altın maaş alıyor diğer meslekklerde maaş alıyor ama onların miktarlarını unuttum şimdi. Rp yaparak oynamak zorundasın ama oyunu. Ordunu kurup diğer ülkeleri kuşatabilirsin , admin veya quest giver'ın verdiği görevlere katılarak para kazanabilirsin aklına gelen hparanı biriktirip kendine binek alabilirsin(ejderha bile).İstediğin herşeyi yapabilirsin (bir büyü yaptım bütün herkes öldü vs hariç:)
ben sevmedim oyunu kötü ya www.ogame.com.tr derim ben ee tabi knıght ve oyunsitesini unutmamak lazım:D
Yuh bukadar olur ancak bune rahatlılık eskiden bir yazı yazmıştım biri yorum yapmış ismini vermeyim şimdi adam iyice benle dalga geçmiş yetter bukadar.