AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Yazılım & Program
 Keylogger Temizleme
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

NoD0ubT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 785

İletim - 01/07/2006 :  15:19:58  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Merhaba arkadaşlar;
Bilgisayarımda bir keylogger olduğunu tespit ettim. C:/windows/system32/windrivers.log dosyasına bütün klavye hareketlerini kaydediyor. Programın adı BackLogger.
Bunu temizlemenin bir yolu var mıdır? Ya da format atmadan windowsu bir daha kursam bu yazılım temizlenir mi?
Teşekkürler.

boramir125
Üyeliği Kilitli

İleti 0

İletim - 01/07/2006 :  18:17:15  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
PCnet'in haziran sayısını bulabilirsen orada "avast"adlı virüs koruması yapan çok güzel bir şey var.Bu "avast" bilgisayarlara girmeye çalışan keyloggerları da engelliyor.İleride çok işine yarar.Çünkü benim çok işime yaradı.Hem de Türkçe!!!Not:"avast" şimdi bilgisayarında bulunan keyloggerı yok edemez çünkü bilgisayarına girmiş artık!!!
Sayfanın En Üstüne Git

ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 01/07/2006 :  22:26:52  Bilgileri Göster  ceberruh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ceberruh için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Alternatif olarak internetten "Panda Antivirus Titanium 2006+Antispyware" adlı programı deneyebilirsin. Bu programın silemeyeceği hiç bir şey yok. Kurulurken önce system i tarıyor ve bulduğu herşeyi temizliyor. Ben yaklaşık 3 senedir pandayı kullanıyorum ve şahsen çok iyi bir koruma sağlıyor.

Üstelik kendinden firewall koruması da var. Torojan dan cooike lere kadar herşeyi temizliyor.

NOT: Eğer pandayı deneyeceksen güçlü bir sistemin olması lazım. Çünkü bu program nerdeyse 128mb Ram kullanıyor...

BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
Sayfanın En Üstüne Git

NoD0ubT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 785

İletim - 02/07/2006 :  10:49:07  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
1gb RAM, 1.66 centrino duo işlemci. Bu sistemle ne kadar rahat kullanabilirim? Bir de bilgisayara Root attığını sanıyorum, bence artık silinemez. Fabrika ayarlarına geri yükleyeceğim artık..
Sayfanın En Üstüne Git

ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 04/07/2006 :  00:18:22  Bilgileri Göster  ceberruh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ceberruh için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Bu sistemde çok rahat kullanırsın pandayı. Dediğim gibi sen yine de pandayı bi dene. Ama yine de sana kalmış...

BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
Sayfanın En Üstüne Git

NoD0ubT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 785

İletim - 06/07/2006 :  08:14:07  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
winserv.exe die bi dosyaya saklamış kendni. windows/system32/winserv.exe fakat hide..
Registry'de de bu şekildeydi. Tarattım ve sildim. Pandaya gerek kalmadı. Kurtuldum sonunda ^^
Teşekkürler ceberruh yardım için
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000