AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Kurulum Gerektirmeyen Online Oyunlar Genel
 World of War (Turkiye Nation'u)
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 10

Death Summoner
Seçkin Üye

Turkey
İleti 160

İletim - 14/02/2004 :  21:55:27  Bilgileri Göster  Death Summoner için bir ICQ İletisi Gönder  Death Summoner'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
beyler geç kalmadan gelin lütfen... Sadece ben varım şu anda. Ben ilk ellideyim genelde. ama tek başıma hiçbirşey yapamıyorum.

DeathSummoner
Sayfanın En Üstüne Git

Death Summoner
Seçkin Üye

Turkey
İleti 160

İletim - 15/02/2004 :  23:25:49  Bilgileri Göster  Death Summoner için bir ICQ İletisi Gönder  Death Summoner'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ben pes ediyorum kimse gelmediği için turkiye nation ı dağılmıştır ben iyi bir klana girdim. Türkler bir araya gelebilirse tekrar kurarım turkiye nation'ını

DeathSummoner
Sayfanın En Üstüne Git

HASSOOO
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 27/03/2004 :  12:41:55  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben de oyuna katıldım. Türkleri bir çatı altında toplasak fena olmazdı hani. Summoner oyun hakkında biraz daha bilgi verir misin, acemiyiz de :)
Sayfanın En Üstüne Git

Death Summoner
Seçkin Üye

Turkey
İleti 160

İletim - 28/03/2004 :  13:23:26  Bilgileri Göster  Death Summoner için bir ICQ İletisi Gönder  Death Summoner'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
konunun başında açıklama vardı sanırım. Ama oyuna 5 10 kişi daha toplarsak klanı açarım ve hepinize yardım etmeye çalışırım. Zaten bu son oyuna büyük nationların çoğu katılmadı. gelecek oyunda da böyle olursa ilk üçe bile girebiliriz.

DeathSummoner
Sayfanın En Üstüne Git

HASSOOO
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 28/03/2004 :  14:43:51  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Niye katılmadılar?

Açıklamayı okudum, faydalı oldu, sağol. Constructionların ne işe yaradığına gelince, anladığım kadarıyla turn başına yapabileceğin bina sayısını etkiliyorlar. Oyunun başında 1 turn=9 bina iken 60 civarı cons. ile 1 turn=30 bina oluyor. 200-250 cons. yeterli.

Ben de USSR'ye girdim, orada forumda oyunu çok iyi açıklamışlar, şimdi tecrübe ediniyorum...
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 10 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000