AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Kurulum Gerektirmeyen Online Oyunlar Genel
 World of War (Turkiye Nation'u)
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 10

whiteraistlin
Seçkin Üye

Turkey
İleti 330

İletim - 14/11/2003 :  16:49:47  Bilgileri Göster  whiteraistlin için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben de Strahd von Zarovich/Castle Ravenloft adıyla katıldım. Bu arada oyun, swirve.com'un Earth:2025 isimli oyunuyla aynı, sadece bir kaç fark var.

For there is no pain greater than thine. For there is no gain, but the fury inside.

Yunus Emre Bakiler
Oyunsitesi-Yazar
yebakiler@oyunsitesi.gen.tr
Sayfanın En Üstüne Git

Milamber
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1412

İletim - 14/11/2003 :  19:36:23  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
mhangman le katılıyorum
Sayfanın En Üstüne Git

Apis_mellifica
Üye

Turkey
İleti 147

İletim - 15/11/2003 :  23:11:51  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Katılımlarınız için sağolun, zevkli bir oyun...

Yanlız ufak bir yanlış anlama ile Nation Leader'imiz Cheater sayılınca Nation olarak biraz "Çöktük".

Gelecek Round a (Her Round bir ay sürüyor) daha ii olacağız =)

15.11.1984 tarih ve 3080 sayılı "5.5.1972 tarih ve 1587 sayılı Nüfus Kanunu'nun Bazı Maddelerinin Değiştirilmesine ve Bu Kanuna Bazı Madde ve Fıkralar Eklenmesine İlişkin Kanun Hükmünde Kararnamenin Değiştirilerek Kabulü Hakkında Kanun"
Sayfanın En Üstüne Git

Death Summoner
Seçkin Üye

Turkey
İleti 160

İletim - 09/12/2003 :  20:25:43  Bilgileri Göster  Death Summoner için bir ICQ İletisi Gönder  Death Summoner'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Chaos ta da iyi bir şeyler yapamadık. Disorder da yeni round inşallah daha iyi oluruz.. Bence yöneticiler çok iyi değildi Chaos ta.. Daha fazla katılıma ihtiyacımız var. Oyunu öğrenmek çok kolay.. Ben kısa sürede Turkıye nın her iki oyununda da liste başı oldum.

DeathSummoner
Sayfanın En Üstüne Git

BachRi
Üye

Turkey
İleti 93

İletim - 07/01/2004 :  22:47:24  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Selam oyuna bende girdim Nickim BahriPaşa Türkiye ye katıldım ama orda benim liderimden (DeathSummoner) başka birisini göremiyorum acaba nasıl görcem
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 10 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000