Şu anda Spider-Man 3' ün çıkmasına; 121 gün 8 saat 36 dakika 2 saniye var :D. Yani film 4 Mayıs 2007 günlerden Cuma'ya denk geliyor :D Bu arada burada yeni tanıtım videosu var.
öfff cok karizma olmus baeh! :D çizgi filmini izlerdim eskiden bi çanın yanında kurtuluodu yine öle olcak galiba çanın yanında cıldırıo cünkü. sandman i hiç duymamıstım nerden cıktı o yaf :)
Yıllatılmış senelerin nöbetçileri degil miyiz? Gardiyan da bendim, hakimin de kendisi ve hapse teslim edilen huzurun gırtlağini ben kestim. Katil oldum şirretinden müebbetim hürriyete...
Bahsettiğiniz 1:17 buysa; http://img413.imageshack.us/img413/2067/spiderman3om3.jpg Benim çizgifilminden hatırladığım, Parker'a yardım eden bir doktor arkadaşı vardı -tek kollu- ve kolunu sanırım bir deney sırasında kaybetmişti. Yeniden eski haline dönmek için araştırmalar, çalışmalar yapıyordu. Sonunda bulduğunu sandığı şey onu dev bir kertenkeleye dönüştürdü.
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."