|
Yazar |
Konu  |
HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108 |
İletim - 02/07/2006 : 14:27:46
|
Güzel olmuşa benziyor.Umarım zevkle izleriz.. |
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
M.Kemal ATATÜRK |
 |
|
R_Van Der VAARTTT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 419 |
İletim - 28/07/2006 : 22:39:19
|
Yeni kostümü hiç beğenmedim, Spiderman'i Spiderman yapan o kırmızı-mavi kostümüydü.Olsun dandik olsun, Kirsten Dunst için bu film 100 defa bile izlenir.
edit:abi bir dakika bu yeni kostüm değil galiba, fragmanından anladım.symbiote gibi birşey vardı çizgi filminde, bu filmde de o karışmış galiba olaya.sith-lord yazmış zaten. |
Yağmurlu, bir günde, görmüştüm seni Üstünde, çubuklu, formalar vardı Bir anda, tutuldum, aşık oldum ben Hayatın, anlamı, Siyah-Beyaz'dı. Ölümle, yaşamı, ayıran çizgi .. Siyahla, Beyazı, ayıramaz ki, Her yolun, sonunda, ölüm olsa da, Sevenleri kimse ayıramaz ki !! |
 |
|
sith_lord
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
|
fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515 |
İletim - 29/07/2006 : 10:08:55
|
Hadi yaa, dur o zaman ben yapımcılara falan söylim de fragmanlara Venom'u da koysunlar.^o) |
 |
|
sith_lord
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 30/07/2006 : 10:52:21
|
dalga geçme yaa:) |
 |
|
Konu  |