|
| Yazar |
Konu  |
|
uckazaz
Yazar

Turkey
İleti 331 |
İletim - 01/07/2006 : 15:32:18
|
| Yine de İstanbulun yükünü azaltmak demek,Çorlu için fazla büyük bir görev olur.15 milyondan 3 milyon gitse yine 12 milyon kalıyor ve 3 milyon insanı doyurabilecek mi Çorlu ve çevresi? |
 |
|
|
R_Van Der VAARTTT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 419 |
İletim - 01/07/2006 : 16:20:11
|
| Bugün Silivri'ye taşındık.Trakya tarafına yani.Şiddetle öneriyorum.İstanbul'un ortasından kurtulun ve huzuru bulun. |
Yağmurlu, bir günde, görmüştüm seni Üstünde, çubuklu, formalar vardı Bir anda, tutuldum, aşık oldum ben Hayatın, anlamı, Siyah-Beyaz'dı. Ölümle, yaşamı, ayıran çizgi .. Siyahla, Beyazı, ayıramaz ki, Her yolun, sonunda, ölüm olsa da, Sevenleri kimse ayıramaz ki !! |
 |
|
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 02/07/2006 : 00:26:51
|
| Doyurabilecek kapasitenin olduğuna inanıyorlar herhalde ki böyle bir duruma izin veriliyor. Bugünkü gazetelere bakarsanız, Çorlu Park adlı bir projenin başladığını görebilirsiniz. 1000 konutluk bu proje, Türkiye'nin en büyük konut projesi ünvanını taşıyormuş. Konutların yapılacağı yer, Tekirdağ yolu üstü. İstanbul yolunda da çok geniş boş alanlar var. İleride bunların da değerlendirileceğini düşünüyorum. Öyle olursa, yükünüzü oldukça hafifleteceğiz demektir :) |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
|
uckazaz
Yazar

Turkey
İleti 331 |
İletim - 02/07/2006 : 10:15:58
|
| Umarım hafifler de,Trakya da bozulmasın bari...İstanbuldaki yükün Anadoluya kayması aslında en güzeli.Burdan duyuralım İstanbul'un toprağının taşının altınlığı en son 80'ler sonu 90lar başı gibi bitti(belki daha erken).İstanbul'dan hiç birşey ummayın... |
 |
|
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 02/07/2006 : 17:27:15
|
| Benim de isteğim o tabii. Bahsettiklerim yaşandığı takdirde, birkaç yıl içinde yaşanmaz bir yer haline gelir Çorlu. Aynı İstanbul gibi... |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|