AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Serbest Bölüm
 İSTANBUDA YAŞAYANLAR
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

muhammetipli_1989
Üye

Turkey
İleti 105

İletim - 30/06/2006 :  11:39:08  Bilgileri Göster  muhammetipli_1989'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar biz ailece mersinden bıktık ve istanbula taşınmayı düşünüyoruz ben ve babam 5 veya 6 ay önce istanbula gittik ve çok beğendik ve benim içimde hep bir sevinç düşünsenize ist inönü stadyumundayım ve beşiktaş-fenerbahçe derbisini izliyorum ve ya internette chat yapıyorum ve bana nerden diyorlar bende istanbuldan diyorum ne kadar güzel birşey çoğunlukla istanbulda yaşayanlar hep bıktık diyor ama o bjk maçlarına gidince bütün dertlerini sıkıntılılarını atıyorsun dimi bende bu sevincimi oyunsitesi.com'daki arkadşalarımla paylaşmak istedim

EN BÜYÜK BEŞİKTAŞ

RoM3o
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1373

İletim - 30/06/2006 :  12:22:46  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ne mutlu sana sen iç huzuru bulmuşun ne diyelim

Member Since ~ 2004

God is busy, May i help u? :)

Sayfanın En Üstüne Git

uckazaz
Yazar

Turkey
İleti 331

İletim - 30/06/2006 :  12:28:20  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ya sorma,sırf Beşiktaş maçı için yaşanacak biyer haline geliyor İstanbul.İstanbul çok güzel bir şehirdir ama dışardan baktığında bir yabancı olarak baktığında öyle gözükür.Yaşantının içine girdiğin zaman ne kadar kötü bir yer olduğunu anlarsın.Çünkü kimseye güvenemediğin,komşularını bile tanımadığın,tanıdıklarına selam bile vermediğin ve her taşın altında bir yılan aradığın bir yerdir İstanbul.Denizi,havası,insanları bile kirlidir İstanbulun.Deli bir trafiği vardır.
Ama bana sorsan,ben İstanbul'dan başka biyerde yaşayabileceğimi sanmıyorum.Çünkü burda doğup büyüdüm ve bu düzene alıştım,bu hareketliliğe,bu insanlara,havaya,suya alıştım.Benim için daha güzel bir şehir olamaz artık.Ama buranın düzeni sizi yutana ya da sen burada yaşamaya alışana kadar zorlanırsın gibi geliyor.Gelip de zorlanmamış gözüken arkadaşlarım vardı tabi.
Bir de anlamadığım bir şey birine İstanbul'dan demenin ne ayrıcalığı var ki?Ben nedense bana sordukları zaman İstanbul deyince bir üstünlük hissetmiyorum...
Sayfanın En Üstüne Git

SAHNETJER
Seçkin Üye

Turkey
İleti 621

İletim - 30/06/2006 :  13:47:46  Bilgileri Göster  SAHNETJER için bir AOL İletisi Gönder  SAHNETJER için bir ICQ İletisi Gönder  SAHNETJER için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
neredeyse türkiyenin tüm illerini gezdim ama bir tek istanbula gitmedim ki izmitliyim 45 dakka uzaklıkta bana ama yinede gitmedim gitmek istemedim. biri der fırsatlar şehri biri der dışardan öyle görünüyor. ama bence yaşanılmayacak kadar güzel bi şehir istanbul. cümlede tezatlık olabilir ama bundan iyi anlatamazdım heralde....

atlayanbaba...
{{{Yalan ne kadar büyük olursa.
İnananda o kadar çok olur......}}}
Sayfanın En Üstüne Git

FaTaL_ErRoR
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 30/06/2006 :  14:18:18  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Böyle canı sıkılan İstanbul'a göç ettiği sürece daha da çekilmez hale gelicek İstanbul'un kalabalıklığı, trafiği, havası ..vs
Ben bu sevinci paylaşamicam açıkçası, çünkü sürekli çoğalıyo İstanbul'a göçler.. Kalın abi yaşadığınız şehirde, bi halt yok burda.
(ayrıca burası oyunsitesi.com değil)
Sayfanın En Üstüne Git

Tony_P@rker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1905

İletim - 30/06/2006 :  14:25:13  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
www.oyunstiesi.org.
www.oyunsitesi.gen.tr
www.oyunsitesi.com

Hepsi aynı...
Sayfanın En Üstüne Git