AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor Oyunları
 FIFA - PES - EURO - Winning Eleven ve Diğerleri
 fifa 2004 yardim grafikler hakkında
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

Hanour
Üye

Turkey
İleti 31

İletim - 04/11/2003 :  16:19:49  Bilgileri Göster  Hanour için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
fifa 2004 ü aldım (almancasını) içinde english pach i vardı heşey normal ama oyununda oyuncu grafikleri çok bozuk oyuncuların içi fln gozukuo(ekran kartı 64 g-force 2mx)nasıl duzeltebilirim

mokar39
Üye

Turkey
İleti 43

İletim - 15/11/2003 :  23:42:40  Bilgileri Göster  mokar39 için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Makinan celeron ise oyunu duzgun oynaman icin en az 1000 mhz olması gerekiyor eger pentium ise onu bilmiyorum oda herhalde p4'den asagı degildir..
Sayfanın En Üstüne Git

shadowwalker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 637

İletim - 18/11/2003 :  01:08:54  Bilgileri Göster  shadowwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
allah allah kimse dememiş? öncelikle ekran kartının en son sürücülerini yüklemen gerek. işte indireceğin adres:
http://www.nvidia.com/content/drivers/drivers.asp
bu sorununu düzeltmesse directx'i yeniden yükle ve oyunun (varsa) yamasını yükle.
bunların sorununa çözüm getirmesi gerek. olmassa tam sistemini yaz ona göre durum değerlendirmesi yapıp biz sana gerekli bilgiyi veriririz :P (ulen bu günlerde çok ciddiyim harbidende :D)

The closer you get to the meaning,the sooner you know that you're dreaming...
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000