Bu oyunu uzun zamandır oynuyorum fakat son zamanlarda oyunda problemler çıkmaya başladı oyunu kurduktan sonra oyuna başla diyorum bilgisayarınızda yer yok diyor kafayı yemek üzereyim bilgisayarı iki sefer formatladım acaba düzülirmi diye ama nafile önceden çalışan oyun şimdi neden çalışmıyor bir bilginiz varsa ve yardımcı olursanız çok sevinirim
saygılar...
atlayanbaba... {{{Yalan ne kadar büyük olursa. İnananda o kadar çok olur......}}}
yav biliyom şimdi sazan gibi atlamış olacam ama bilgisayarda yer olmayabilirirmi aceba? maden öyle diyo belki kurulu olduğu dizinde yeterince yer olmadığından diyodur. bir iki program sil bi bence. ah aha vurma atlayanbaba abi bir fikirdi sadece kısma bu kadar ah abi ölümlü dünya kırmayak birbirimizi neyse allahtan hep sol göze geliyo hala sağlam bi gözüm var
The closer you get to the meaning,the sooner you know that you're dreaming...
şöyle söyleyeyim bilgisayar 120 gb yer olmaması biraz garip olmazmı sence anlayamadığım daha önce hiç bir sorun vermeyen oyun şimdi neden böyle yaptı hiç bir değişiklik yapmadım halbuki işletim sistemide aynı hep xp kullandım yinede saol ayrıca güzel göz esprisi güzeldi :)))))
atlayanbaba... {{{Yalan ne kadar büyük olursa. İnananda o kadar çok olur......}}}
walla ne yapim be atlayanbaba zaten olmayacağına dair içimde bir his vardı . ne bilim hani dedim belkim olur filan. neyse, allah allah değilmiş demek ;). err şimdi başka ne olabilir? olmaması lazım ??? çok zor zoru zormuşun be atlayanbaba össde yoktu böylesi.
blizzardda baş vurdum yeni yapacakları bir oyunda beni başrol oynatacaklarmış . heheh bu dediğin oyun bilgisayar oyunu olmasa gerek heral dimi? neyse gayet ciddiyetle cevap vermeye çalışırsam liseye başlayıncaya kadar okulda ne tür sosyal bir faliyet varsa katıldım. bunlara okul tiyatroları filanda dahil. hatta dergi filan çıkarıyorduk şimdinin pek ünlü şahsiyetleriyle röpörtajlarım filanda vardır. çok acaip bi adamdım işte. okulu takmadan en sosyal olunabilecek şekilde gidiyorduk. sonra liseye geçince ben dedim sayısalcı olacam. herşeyi bıraktım. gittim oturdum inekledim. hatta çarpım taplosunu bilem ezberledim. (inanmıyorsan sorabilirsin yane :)) sonra okul bitti baktım fizik öğretmenliğini kazanmışım. o sırada bilgisayar denilen nesneyle tanıştım. (bu arada sen hayat hikayemi sormuştun dimi? evet evet öyle olmuş olması lazım). bir sene dersane hocalığı yaptım. dedim ben hocalık neyim yapamayacam. ben gidiyom bilgisayar muhendisi olacam. böylece burdayız işte. bilgisayar muhendisi olacaz... umarım bu sorunun yanıtıyla artık CM probleminde ortadan kalkmıştır. yardımcı olabildiğime memnun oldum