AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 Bişey Sorcamda Bakarmısınız Yöneticiler?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

__KaaN__
Üye

Turkey
İleti 400

İletim - 25/06/2006 :  18:11:23  Bilgileri Göster  __KaaN__'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Şey ben FIFA delisiyimde oyunlar bölümüne Fıfa bölümü açabilirmisiniz?
Yok derseniz önemli değil.
Sadece bir öneriydi.

...

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 25/06/2006 :  18:38:28  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bir oyunun ismine bölüm açmamız için bol miktarda konusu açılıyor olması, konuşuluyor olması lazım. Yoksa açılan bölüm açıldığı ile kalır bomboş. Sonradan açılan bir bölüme örnek Knight Online olabilir misal, o kadar çok konu açıldı ki herhangi bir talep gelmeden biz açtık bölümü. Uzun lafın kısası gereği yok :)
Sayfanın En Üstüne Git

__KaaN__
Üye

Turkey
İleti 400

İletim - 25/06/2006 :  20:02:25  Bilgileri Göster  __KaaN__'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Siz bilirsiniz.
Ben sadece önermiştim.

...
Sayfanın En Üstüne Git

ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 26/06/2006 :  19:50:47  Bilgileri Göster  ceberruh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ceberruh için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
CrAzY_IVAN yakında Silkroad Online oyunu için de yeni bir bölüm açabilirsiniz. Çünkü bu oyun da baya yaygınlaşmaya başladı. :)

BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000