|
Yazar |
Konu  |
Jansay
Üye

İleti 84 |
İletim - 24/06/2006 : 15:59:47
|
Arkadaşlar siz bir strateji oyunu oynadınız orda gördüğünüz eksiler nedir? Hangi oyunun eksisi ve neden? Sizden mantıklı bir eksi yada eksi nedenleri bekliyorum. Benim söyliyiceğim Rise Of Nations ta askerleri 3er 3er seçmemizdi ve savaşta AOE serilerindeki kadar kontrollu savaşamamızdı. Başka bir eksisi yok bence güzel oyundu.... |
|
GoaL-KeePeR 2
Üye

Turkey
İleti 391 |
İletim - 27/06/2006 : 17:14:51
|
Mesela OGAME'nin yazı tabanlı olması en büyük eksisi(yani oyunun sadece grafiklere ve yazılara dayanarak olması.Mesela sen "saldır"tuşuna basıyorsun,bilgisayar sana "saldırıldı" komutunu veriyor,yani saldırdın mı saldırmadın mı belli değil,3D animasyon yok,sadece temsili fotolar var) |
If you really want to see Mary, you should just die... But you might be heading to a different place than Mary, James. |
 |
|
elemental
Üye

Turkey
İleti 230 |
İletim - 28/06/2006 : 00:41:15
|
Bence AOE 3 de türklerın konusmaları çok berbat çok klasık tarz ve de sacma tahta kesmesı ıcın yolluyosun adam 'oduncu' dıyo ne alaka abıcım bıraz daha gercekcı bır konusma oyunu daha ıyı bır hale getırırdı dıye dusunuyorum ve de rice of natıons da bence 3 3er secmemız daha iyi çünkü bir ekip gibi oluyo ve de daha rahat kontrol edılebılıyo tabı bu benım fıkrım ve de OGAME de derdın ne anlasılmıyo ama sen oyunun web tabanlı bır strateji oyunu oldugunu unttun sanırım yanı oyunu yuklemeden oynuyosun ve de buna bı de grafık istiyosun ( yanlıs anlamadıysam tabı ) resım koyduklarına sukret :D |
 |
|
okanali1995
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 03/07/2006 : 15:31:09
|
American concuest'i sakın alma.çok iğrenç bir oyun.görüntüsünden tut tüm detaylarına kadar iğrenç. |
 |
|
Jansay
Üye

İleti 84 |
İletim - 04/07/2006 : 03:26:13
|
elemental, ben şunu anlayamadım, adama tahta kesmesi için yolluyorsun,(adam ağaç kesmeye gidiyor tahta değil) adam "oduncu" diyo. E ne desin adam, yaptığı işi demiş işte, yalan mı sölesin bunun neresi eksi anlayamadım. Ama tabi herkezin görüşü kendine benim senin görüşünü lekelemek gibi bir niyetim yokta ben en başta "mantıklı" dedim, eksileri, bu bence mantıkdışı ve sen bu "eksi"yi gözden geçir bence dostum... |
 |
|
elemental
Üye

Turkey
İleti 230 |
İletim - 09/07/2006 : 00:55:50
|
yanı bıraz daha esnek olması anlamında orda oduncu yanı yaptıgı ısı demesı bana sacma gelıyo yanı onun yerıne tamam olur kelımelerı bence daha ıyı olur dıye dusunuyorum ama her neyse sımdı bosuna tartısmayalım sen oyle dusunuyosun ben böyle :D |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|