not:bunun için sims hot datenin yüklü olması lazım ayrıca dosyayı indirdikten sonra hangi dosyaya atıldıını bilmiorum skins dosyasına attım olmadı olmayıncada önüme gelen olabilecek bütün dosyalara extaxtlayıverdim sonunda oyunda çıkarmayı başardım haa cinayet sırasında üzerimde olan kıyafetide bi siteden yüklemiştim
İlerlediğiniz yolda hiçbir zorlukla karşılaşmıyorsanız , bilin ki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz.
yok suyu çıktı sayılmaz ben daha eğlenceli hale geldiini düşünüorum her insan psikolojisine göre bişiler var yani bu kadar özelllii gördükten sonraaa sims 1 i yükleyip bebek yapıp para kazanıp mutlu bi aile olmak sıkıcı gelio ek paketleri ile ve bu ek dosyalarla hayatla daha iç içe die düşünüorum :)
İlerlediğiniz yolda hiçbir zorlukla karşılaşmıyorsanız , bilin ki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz.
YA SHAKLİN PAgeDEKİ makin magic için olan öldürme setini yüklemeyin yani killer set V1.1 olanını diorum onu yüklediinizde ilişki seçeneklerinde kill de çıkıo simler kafasına göre estiinde birilerini öldürüolar ya annemle beni yapmıştım aldım downtown a götürdüm yemek yiyelim die gene shaklin den puz pisti indirmiştim nasıl oluo die onu deniim dedim tabii annem bu sırada başıboş kaldı delinin biri gelmiş annemi vurmuş tabi öldürüldüünü azrail adını verdiim o şey gelince anladım yerde kanlar içinde yatıoduu şok oldum resmen kimseciklere bişi yapmamıştııı cinayeti işleyen ise arkasında hiçbir iz bırakmamış bi bulursammm....