|
Yazar |
Konu  |
-eL_Niño-
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1802 |
|
fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515 |
İletim - 27/06/2006 : 18:13:14
|
Yanmaz Scorpi hocam bakıyordu,gerçi en son duman içinde kalmıştı öksürüyordu ama.:):D |
 |
|
DharkjuNs
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1037 |
İletim - 27/06/2006 : 18:48:50
|
Evet Scorpionfa şu an online zaten, mangalda sorun yok yani. Maça devam... :D |
Yunus YILMAZ (19/07/2005)
|
 |
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 27/06/2006 : 18:53:15
|
scorpionfa hocam etlerin yanına bi zahmet biber ,patlıcan,mantar bişeylerde atı ver. :D |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
Tony_P@rker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1905 |
İletim - 27/06/2006 : 21:12:19
|
Maç başladı sevgili seyirciler..Tribünler tıklım tıklım..FAGgücünün amigosu kendinden geçmiş..Sahaya konfetielr geldii için maç biraz durmuş durumda..Sonunda saha temizlendi..HASS000 ile scorpionfia arasıdna kısa bir gerginlik yaşandı..Mangaldan olsa gerek..Tekrar maaç döndük...HASS000 topla ilerliyor yanındaki sheriatla oynadı sheriat bombulayla bir ver kaç yaptı..Sheriat gole gidiyor..AHHH...thakki1 sheriat'ı kesti..bkkazaz thakki1 i kutluyor..Yönetim spor atak geliştiriyor..Top Krondorda,ilerde Avaris top bekliyor,krondor yanındaki thakki1 i tercih etti..thakki1 den uzun bir top Merula'ya Merula topu tuttu,düzeltti....Sizce ne oldu |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|