|
Yazar |
Konu  |
DharkjuNs
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1037 |
İletim - 26/06/2006 : 18:18:26
|
@ops! Muhalif bir takım daha mı çıkıyor ? :D |
Yunus YILMAZ (19/07/2005)
|
 |
|
HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108 |
İletim - 26/06/2006 : 19:12:04
|
alıntı: GoaL-KeePeR 2 tarafından yazılan:
beni unuttunuz :D
Sen de kullanıcı adından anlaşıldığı üzere uygun bir takıma ikinci kaleci olursun |
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
M.Kemal ATATÜRK |
 |
|
-eL_Niño-
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1802 |
|
HASS000
Seçkin Üye

İleti 306 |
İletim - 26/06/2006 : 20:16:24
|
Murcey, Lazadam, Bombula üçlüsünü orta sahaya koyacağız, birbirlerinin nerede olduklarını bakmadan sezecek kadar iyi tanışıyorlar. Üç Silahşörler, bir rakibi defansta değil orta sahada durduracağız :D Bombula ve Laz hocamı Murcey abi ile takviye ettikten sonra ortasahanın gerisine defans, kaleci vesaire koymak lüzumsuz. Top geçer adam geçmez.
Nolur nolmaz diye defansta tek ben varım, ek güvenlik >:
Soulfly'ı Krondorlara yakın markaj oynatacağız. Kısa sürede Krondorlar kırmızı kart görüp oyundan çıkmazsa görüşürüz. Yeter ki Soulfly hocam forumdaki eleştirilerine maçta da devam etsin :D
Sinir harbinin diğer kolu olarak da Rappier hocamı Avaris abimize yakın oynatıyoruz... Böylece Avaris'in de oyundan çıkması ile rakip 6 kişiye düşüyor.
Sheriat ve Shadowwalker forvetlerimiz, güvenimiz sonsuz :) Hakem Wizard Raistlin de bizden sayılır :D
Merula Alba'yı serbest bıraktık, %10 şans varsa sorun değil, %90 bizim tarafımızda demektir :P
Kale boş kaldı :S Değişmeli geçeriz artık..
Taktik: 1-3-2-2 (kale opsiyonlu, istek halinde tarafımızca karşılanacaktır, yer ve yiyecek masrafları dahil değildir)
@kabil
Hocam sert bir takım oluşturmaya çalıştık :P Ondan dışarıda kalanlar oldu, gomenne... ^^ |
 |
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 26/06/2006 : 20:34:20
|
e bende top tolarım be hocam :) bu arda seni msn ye ekledim hassooo beni kabul edrmisin emin_helvaci@.... adresim kabul edrsen sevinirim :) |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|