AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Sims
 sims 1 ile ilgili minicik ama güzel bir hile
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 24/06/2006 :  23:21:11  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
1ednah1, daha önce uyardığımız halde halen art arda mesaj yazmaya devam ediyorusun. Üyeliğin kilitlenmiştir.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

oyun2006
Üye

İleti 25

İletim - 21/07/2006 :  21:01:52  Bilgileri Göster  oyun2006'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
tşk ederim güzel bi hile

üçbüyük değil tek büyük var GALATASARAY
Sayfanın En Üstüne Git

elifim
Üye

Turkey
İleti 52

İletim - 07/10/2006 :  13:22:00  Bilgileri Göster  elifim'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  elifim için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Para şifresi olarak "klapaucius" yada "rosebud" girin.Enter layın.sonra minik kutucuğu yeniden açın ve !;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;(ünlem-noktalı virgül)koyun sonunu ise !;!;; iki tane noktalı virgül ile bitirin enter'e basılı tutun hiç bırakmayın taa ki paranız 9.999.999 olana kadar. 9.999.999 olunca para durumu kilitlenmiş olacaktır ve paranız hiç eksilmeyecektir hep o şekilde kalacaktır. İyi harcamalar.

İlerlediğiniz yolda hiçbir zorlukla karşılaşmıyorsanız , bilin ki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz.
Sayfanın En Üstüne Git

wise_girl
Üye

Turkey
İleti 308

İletim - 07/10/2006 :  13:47:28  Bilgileri Göster  wise_girl için bir ICQ İletisi Gönder  wise_girl'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  wise_girl için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Ewt obnu bende yapuıyorum bir sürü param oluo walla çok iyi bi şifre
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000