sim yaratma ekranına gelin soyadınızı yazdıkdan sonraa +sime basın önce kendinizi çocuk reyonundan seçin adınızı yazın burcunuzu seçin we done deyin sonra eklemek istediiniz baska kişilerde warsa onlara da bunu yapın sonra gene kendinize gelin we iki kere tıklayın resminize sonra kendinizi büyütün istediiniz gibi yapın dierlerini de büyütün yani demek istediim önce kendinizi çocuk olarak seçiceksiniz done diceksiniz sonra onu iki kere tıklayıp kendinizi büyük olarak deiştiriceksiniz umarım buraya kadar en ii biçimde anlatmışımdır herneyse eğer artık her şey tamamsaewinize yerleşin sonra job kısmına girip oradaki skillerinizi bi kontrol edin yarısı dolmuş mu dolmuşşşş e işte bu sayede fazla çalışmadan skillerinizin bir bölümünü doldurmuş oldunuz
İlerlediğiniz yolda hiçbir zorlukla karşılaşmıyorsanız , bilin ki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz.
elif sana bişey sorucam bana sim nasıl yaratılır nasıl done yapılır sim sonra ev naısl yaratılır bunların hepsini öğretir misin bana
nedemek istediini pek anlamadım bunların hiçbirini bilmediini söleme bana inanmam ama ciddiyim diosan önce oyunu al istersen :) ondan sonra oyuna gömül zaten oynıyarak öğrendim bende bayağı ilerledim ama tabii takıldıın bi yer olursa yardımcı olurum
İlerlediğiniz yolda hiçbir zorlukla karşılaşmıyorsanız , bilin ki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz.