AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Sims
 sims super star ,ulasılamayan ünlüler ,cinayetler
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

elifim
Üye

Turkey
İleti 52

İletim - 23/06/2006 :  21:55:27  Bilgileri Göster  elifim'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  elifim için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
merak eden warsa söylüyorum şu sims super star da awril christina fln warya sadece fotoğraf isteyebildiiniz su ukala seylaer ben onlarla normal bir sim gibi dialog kurmanın yolunu buldum internette sörf yapıyordum ki birden karşıma sims sitesi açıldı sonra içlerindeki linklerden birinr tıkladım ve objelere bakmaya koyuldum derken bir eşya dikkatimi çekti duwara asılan bir fotoğraf yazılar yalnıs hatırlamıosam ing di bu yüzden onu ne olduunu pek anlamadan indirdimoyuna girdiimde ne işe yaradıını anladım onu tıkladıında karsına seçenekler çıkıo; star olman için ,moodunu iyilestirmen için refresh die bişi sonra skill lerini doldurman için bide ne kadar star warsa hepsini arkadas edinmen için bunları yaptım we sarkı sölemek için binalardan birine girdim we orda christina agulerayı gördüm onu tıkladıımda dier simlerde çıkan seçeneklerin çıktıını gördüm we çok sewindim yasasın artık christina ile bol bol dans edip konusuoruz

ha bu arada neredeyse bütün bilsiye sahibim sims 1 ile ilgili we makin magic de dahil bi sorunuz olursa sorun çok sewinirim

ahaaa işte buldum şu hileli tabloyu indirdiim adresi www.shaklin.page.cx adresinden sims1 bölümüne girip yukarıdaki seçeneklerden dowloadı tıklarsanız sol tarafta menü başlıgı altında downloads onun altında da; verschiedenes gibi şeyler çıkacak bakın böle;

.:Menü:.

.:Downloads:.

::.Verschiedenes.::
1,2,3

::.Ab 18-Sektion.::
1

::.Spezial.::
1,2
hmm işte bunlardan şu vers... lı olanını seçin onun 2. sayfasında
be-a megastar-pc v2 yazıo fotosun da bi kadın kadının yanında da bi yıldız war oyyyyhhh inu download edin sonracıgıma bunuoyuna katması war onu darif edeyim bunun için winrar weya win zip olması lazım winzip warsa objeyi sag tıklayıp extraxt to yu tıklıcaksınız sonra bunu sims/gamedata/objects in içine extraxtlıcaksınızzzz winrar warsada sağ tıklayıp dosyaları çıkar diceksiniz ok mu oldu mu inşallah anlatabilmişimdir ii eğlenceler

NOT:o siteyi biraz daha karıstırırsanız dehşet seyler war onlar da
ab18 section da yani bunları görene kadar cinayet warmıdır die düşünmemiştim

İlerlediğiniz yolda hiçbir zorlukla karşılaşmıyorsanız , bilin ki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz.

DERYAA
Üye

İleti 12

İletim - 28/06/2006 :  20:15:18  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
NOT:o siteyi biraz daha karıstırırsanız dehşet seyler war demişsin...bunun için süperstar oyunun olması gerekirmi?eliff
Sayfanın En Üstüne Git

spıder_ozii
Üye

Turkey
İleti 1141

İletim - 30/06/2006 :  10:36:15  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ya ben yükledim dowlandt ettim şimdi oyunu açıyom olmuyor dowland etiyim şeyleri neyapcam game data ya fln mı koyacam

Yuh bukadar olur ancak bune rahatlılık eskiden bir yazı yazmıştım biri yorum yapmış ismini vermeyim şimdi adam iyice benle dalga geçmiş yetter bukadar.
Sayfanın En Üstüne Git

nihan
Yeni Üye

Turkey
İleti 1

İletim - 14/07/2006 :  11:44:18  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben yaptım bunu süper star oldu ve butun starlar arkadasları oldu..Ama christina falan bunlarla konusamıo ya yine aynı şekilde devam edio..Onlarla konusabilmemis icin bişeymi yapmamız gerek?
Sayfanın En Üstüne Git

dnz345
Üye

İleti 2

İletim - 14/07/2006 :  15:48:55  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
mrb elifim ya ben bişey sorucam sana ben indiricem de bu programı yalnız bunun için makin magic olması gerekli mi
Sayfanın En Üstüne Git

elifim
Üye

Turkey
İleti 52

İletim - 15/07/2006 :  02:43:22  Bilgileri Göster  elifim'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  elifim için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar şu super starla ilgili olanını söliim önce onu yani objeyi indirip gamedata/objects in içine exraxtlıosunuz demiştim hem zaten arkadaş yapmış bunu ben o fotoyu indirdim oyunda onun üstüne tıklayıp bütün seçenekleri denemiştim ben ünlülerle konuşabilmiştim walla onun için bişi diemem.. biraz daha dene uğraş.. sonraaa o eşyaların hangi oyunlarda çalıştığı eşyaların altında not olarak verilmiş bunun için biraz ingilizce olması lazım tüfeklere gelince onları indirdiimde bende sorun yaşadım arkadaşlar o tüfekli şeyin malesef hangi dosyanın içine atıldığını bilmiyorum e bende bütün dosyaların i,çine extaxt ladım yanii musik le ilgili olanlar hariç en sonunda oyunda çıktı :) isterseniz< sizde öle yapın bişi kaybetmessiniz bütün dosyalara atın haa bu arada o tüfekli olanın oyunda gözükmesi için hotdatenin olması lazım çünki tüfekleri bıçakları hotdateye gidip de satın alıosunuz tabii önce hotdate'e girip o şeylerin satıldıı tezgahı alıp koyun oraya sonra oyuna dwm edin yaniiiiiii tüfekleri ordan satın alıosunuzzz bütün dosyalara atmatyı unutmayınnn :) 15 temmuz bu gün ve ben sabah 7 de staja başlıcam bi sorunuz olursa 30 temmuzda belki yanıtlarım veya arasıra bi bakarım işte siz sorun :)

İlerlediğiniz yolda hiçbir zorlukla karşılaşmıyorsanız , bilin ki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000