AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Donanım & Elektronik Ürünler
 AGP slotları arasındaki fark..
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

omersinan
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 23/06/2006 :  08:37:52  Bilgileri Göster  omersinan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Uzun zamandır oyunlarla(ve dolayısıyla donanımla) ilgileniyorum ama hala bazı basit şeyleri bilmiyorum.

AGP slotları arasında çok büyük fark varmı? Giriş açısından değil, özellik. Yani benim anakart AGP8 ve ben o yüzden X1600PRO 512MB'ı AGP8 versionunda aldım. Acaba 16 da alsaydım ne fark edecekti?

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 23/06/2006 :  13:52:38  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
AGP Slotları arasında fark var mıdır derken soru zaten yanlış oluyor biraz. AGP en fazla 8x'e kadar desteklemektedir. Ve tüm P4 ana kartlarında AGP slotları 8x olarak çıkmıştır. 4x kalmadı yani. Ama şimdi yeni çıkan PCI Express var. Grafik kartları için 16x desteğine sahip bu da AGP slotunu direkt olarak 2'ye katlıyor, 2GB olan veri aktarımı PCI Express ile 4GB'a kadar yükselmiş oldu. Ama senin ana kartın muhtemelen AGP 8x slotu olduğundan PCI Express 16x alamazdın, çünkü farklı slot olabilir tam bilemiyorum görmedim (benim hiç PCI Expressim olmadı ki:( :)) Takılmayabilir, ama takılsa da yine kartın desteklediği 8x'te çalışırdı. Misal bende fx5200 8x var ama anakartım 4x :( Dolayısıyla 4x'te çalışıyor...
Sayfanın En Üstüne Git

omersinan
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 23/06/2006 :  15:39:35  Bilgileri Göster  omersinan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
AGP 8 ile 16 arasında fark var mıdır demedim, çok büyük fark var mıdır dedim. Sağol.

Senin bilgisayar da bayaa feciymiş :))
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 23/06/2006 :  17:26:43  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Rica ederim... Ama zaten AGP 16x yok onu belirteyim tekrar :)

Fecidir feci bakma sen onun yavaş gözüktüğüne FEAR oynuyorum ben onda ;)
Sayfanın En Üstüne Git

мєятizм™
Üye

Turkey
İleti 509

İletim - 23/06/2006 :  21:30:00  Bilgileri Göster  мєятizм™'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ekran kartın PCI express ise anakartında bu şekil olacak..Slotları farklı AGP en fazla 8x destekler,PCI 16x
ben 256 mb 9600 pro kullanıyorum normalde bu kart 8x desteğe sahip sağolsun anakart 4x desteklediği için 4x te çalışıyor
Ayrıca Crazy Ivan 5200 le FEAR nasıl çalışıyor anlamadım beni zorluyor heralde sen düşük detayda oynuyorsun oyunu :D

*CK
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000