AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Genel Tartışmalar
 save nedir?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

kuva-i milliye
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 22/06/2006 :  15:38:30  Bilgileri Göster  kuva-i milliye'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ya siz save yapar mısınızx yapmayı biliyorsanız çözümler hileler bölümünde link altta yazılı sonlarda umutcanuğuz hala yapmadı da
Sayfanın En Üstüne Git

RealBetmen
Üye

İleti 136

İletim - 22/06/2006 :  23:09:51  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
abi sen ne zamandır oyun oynuyosun ya save'den haberin yok...neyse vesilsei ile öğrendin :D

MiK Family

Sayfanın En Üstüne Git

kuva-i milliye
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 23/06/2006 :  10:04:24  Bilgileri Göster  kuva-i milliye'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ya herkes save diyo bizde merak ettik zaten süper bişiymiş bu sayede hile yazabileceğim olleyyyyyyy
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 23/06/2006 :  13:38:02  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Hı? Save süper birşeymiş? Hile yapabilecekmişsin? Save (Kayıt) oyunda geldiğiniz en son yeri kaydetmenize yarar, bu sayede oyuna tekrar girdiğinizde oradan devam edebilirsiniz. Her oyunda istediğiniz yerde save yapamayabilirsiniz, kimi oyunlar "checkpoint" gibi veya oyundaki özel save yerleri gibi sistemlere sahiptir. Oyunun save dosyaları Program Files'da oyun klasöründe olabileceği gibi genelde artık Documents and Settings klasörünün içindeki Belgelerim'de veya diğer başka klasörlerde toplanabiliyor. Eğer Umut sana save yollarsa bunu oyunun save klasörüne atman lazım, sonra da oyuna girdiğinde Umut'un en son kaydettiği yerden sen de oynayabileceksin. Hangi oyun bu arada?
Sayfanın En Üstüne Git

kuva-i milliye
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 23/06/2006 :  13:39:42  Bilgileri Göster  kuva-i milliye'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
call of duty CrAzY_IVAN abi ama birincisi
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000