|
Yazar |
Konu  |
bombula
Seçkin Üye

Bahamas
İleti 1191 |
İletim - 20/06/2006 : 13:38:58
|
İndirimli biletler 22 haziran son ona göre.Kombine+kamp 80 kaat... Fazla kafa sallamayın boynunuz tutulur    |
3 silahşörler ölmez.Vatan bölünmez 
|
|
HASS000
Seçkin Üye

İleti 306 |
İletim - 21/06/2006 : 01:33:52
|
Onmyouza isteriz :( |
 |
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 21/06/2006 : 08:44:37
|
ya bu adamlar hala gelicek grupları belirlemedi.o yüzden bilet almak istemiyorum.sonrada bilet fiyatları artacak.offffffffffffff |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 25/06/2006 : 11:52:02
|
ve sonunda rock'n coke glcek gruplar belli olmaya başladı. muse.placebo,duman,şebnem ferah,ogün sanlısoy,yüksek sadakat,editors,gogol bordello,direct,danny howells,hyper live. bunlar şimdilik belirlenen gruplar. pek yakında gelecek başka sanatçılarda belli olacak. I LOVE YOU ROCK'N ROLL :)) |
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122 |
İletim - 25/06/2006 : 18:05:13
|
İşin içinde Metallica varsa, tamam bende varım demektir. :) Yoksa yokum :) |
 |
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 25/06/2006 : 20:39:33
|
daha belirlenecek gruplar var major. ama bunların içinde metallica olurmu bilmem. |
william shakespeare |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|