AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 İnternet Mecrası
 Siteler Hackerleniyor
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

THE_FAMERA
Üyeliği Kilitli

İleti 0

İletim - 16/06/2006 :  21:51:52  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Hacker adaylar ve hackerde gelişmiş olanlara dikkat

Böyle bir olay görmedim tam 100 türk ve yabancı hackerler tarafından kapandı. gimanin resmi sitesi ve eksiforum resmi siteleri hackerler tarafından bugün hacklendi.Lanet olsun bu hackerlere şimdide İçeriği Nedeniyle Silinmiştir! sitesini hacketlemeye VE aynı zamanda www.aspsitem.com (Sitesinde duyurulmuştur) hacketlemeye çalışyorlar.Sıradaki oyunsitesi yani bu site olabilir.

elemental
Üye

Turkey
İleti 230

İletim - 17/06/2006 :  00:23:09  Bilgileri Göster  elemental'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
valla kardes bunları bı dur deme vaktı geldı vede bu iş boyle gittikçe gençlere cazip bir iş haline gelmeye başlıyo buda bızım toplumuz için buyuk bır tehlıke cezaları bıraz daha arttırılmalı ve de bu yapılan olaylarda kımlerın parmagı oldugu bulunmalı bı kaç hacker yakalansa ve de agır bı sekılde cezası verılse bakın 2. gunu varlar mı ...
Sayfanın En Üstüne Git

fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515

İletim - 17/06/2006 :  12:39:24  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
İyi de ekşi forum hacklenmedi ki Türk Telekom tarafından mahkeme kararıyla durduruldu sebebi Ekşisözlük ile ilgili sanırım.Ekşiportal olarak da devam ediyorlar.
Sayfanın En Üstüne Git

THE_FAMERA
Üyeliği Kilitli

İleti 0

İletim - 17/06/2006 :  12:41:42  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Kardeş öle büssürü mahkeme kararı ile siteler onlar neden kapatılmış dersin.
Sayfanın En Üstüne Git

fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515

İletim - 17/06/2006 :  13:20:02  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Dimi Türk Telekom'la Mahkeme birleşip hacker falan kiralıyorlar zaten.Ekşi sözlüğün kapatılması uyuşturucuya özendirici iletiler atılmasıdır(bilmiyorum öyle diyorlar) bu sebepden dolayı mahkeme kararıyla durduruldu.Belki ikisinin arasında bi bağ vardır diye Ekşiforumda kapatılmış olabilir hacklendiğine inamıyorum.Ben hiç bir hackerin; bu site mahkeme kararı ile durduruldu diye bir şey yazdığını görmedim.Genelde abuk subuk şeyler yazarlar sonlarına by bilmem ne yazarlar.
Not:Büssürü değil bir sürü.
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 17/06/2006 :  13:33:59  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Cümleleri mantıklı yazalım, yazdıktan sonra birkaç kere daha okuyalım lütfen.

Mahkeme kararı ile kapatılan siteler, yasa dışı paylaşım siteleriydi. İçeriğinde MP3 barındırdıkları için MÜ-YAP tarafından açılan davalar sonucu kapatıldılar. Kapanmalarının hacklenmeyle alakası yok yani. Ekşi Sözlük'ün durumu biraz daha farklı. Güya içeriğinde uyuşturucu kullanımını teşvik eden konular varmış da o yüzden erişimini engellemişler... Konuları tespit edip sildirmeyi düşünecek kadar kafaları çalışmıyor sanırım. Yaptıkları hatayı sonradan anlamış olsalar gerek, site tekrardan erişime açıldı.

Edit: Fatih de yazmış; ama o kadar yazdıktan sonra silemem mesajı şimdi :)

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.04 Snitz Forums 2000