AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Lord of the Rings
 return of the king
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

ggokhan
Üye

İleti 6

İletim - 16/06/2006 :  16:18:11  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar lotr the return of the king de büyücü gibi biri var ilk önce kendi dövüşüyo sonra yukarıda okcular bana ok atıyorlar o bölümü geçemedim .ne yapmam gerektiğini yazarsanız çok teşekkür ederim

_GaNdAlF_
Üye

Turkey
İleti 896

İletim - 17/06/2006 :  10:00:26  Bilgileri Göster  _GaNdAlF_'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
O büyücü dediğin gandalf.Kaçıncı bölüm ilk bölümmü?

Üyelik Tarihi 02/07/2005
Sayfanın En Üstüne Git

rambooo
Üye

Turkey
İleti 14

İletim - 17/06/2006 :  12:02:42  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ark.o bölümü geçebilmen için (o zaten büyücü isim gandalf)ilk olarak biraz uruk (savaştığın kişiler)öldürmen lazım sonra bi cüce merdivenden çıkacak ve legolas (elf yani okçu bi org u uçuracak ve senide yanına çağıracak)sen merdivenin başında duran uruğu öldür çık sonra bu arada orada sana menzili atış yapmayı gösterecek ewt devam SHİFT tuşuna basılı tut sonra büyücü asasını kaldırıp büyü yapmak için hazıranacak sen sola tıkla nişan alıp atacak hepsini öldürmen lazım OK. sonra aragorn senin yardımını isteyecek sonra okçu aşağıya inecek sende hemen oradan in inme tuşu E dir halkanın içine gir ve bas.sonra büyücü "I comeing Aragorn" diyecek ve aşağıda olacaksın sonra 3 ateşli mancınık var onların hepsini E tuşu ile patlat bölümü bitir

(1. bölümsee geçerli bunlar) (eğer senin dediğin başka bölümse buraya kaçıncı bölüm olduğunu söyle yardım ederim oyun bitirenlerden biri olarak)

THE END

hayatın anlamı var mı???????????
Sayfanın En Üstüne Git

ggokhan
Üye

İleti 6

İletim - 17/06/2006 :  13:07:41  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
sanırsam ölü kralın olduğu yer o adamı öldürüyom ve her yer yıkılıyo koşmaya başlıyom sanra hayalet gibi bişeyleyler çıkıyo onları öldürmedende geçilmiyo ve yıkılan taşarın altında kalıyom onları en hızlı nasıl öldürebilirim veya adamları kolayca öldürebileceğim bir trainer dosyası varmı
Sayfanın En Üstüne Git

ggokhan
Üye

İleti 6

İletim - 17/06/2006 :  13:50:38  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar belki 40 sefer denedim ama ölü kral ve o gandalfın meldiven itip kaleyi savunma bölümünü geçemedim.lütfen elinizde varsa o bölümlerin geçilmiş save dosyasını gönderirmisiniz

gönderecekseniz msn adresimi veririm
Sayfanın En Üstüne Git

rambooo
Üye

Turkey
İleti 14

İletim - 19/06/2006 :  13:33:58  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
sana hepsinin açılmış bölümünü yollayabiirim

hayatın anlamı var mı???????????
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa