|
| Yazar |
Konu  |
|
Mérula Alba
Seçkin Üye

Turkey
İleti 660 |
İletim - 17/06/2006 : 18:25:38
|
| Calvin Klein, by ozoney, beyler sizin var mı anlatacak bir şeyiniz? Ben göremedim de yazdıklarınızda konu başlığıyla ilgili bir şey. Konuyu durup dururken kilitleteceksiniz bana. |
- How many did you fall in love before me? - None! - And after me? - None! Tristan&Isolde |
 |
|
|
мєятizм™
Üye

Turkey
İleti 509 |
İletim - 17/06/2006 : 19:21:57
|
| Ben yazma gereği duymadım o an için,böyle insanları görünce dayanamayıp cevap veresim geliyor kusura bakmayın |
*CK |
 |
|
|
umutcanuğuz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 905 |
İletim - 17/06/2006 : 19:25:36
|
| Ben en utandığım an Antalya Dedeman Otel'deki su parkında oldu.Arkadaşımızla gitmiştim ve ardaşımın mayosu biraz indiğini farkettim.Arkadaşa seslendim ''Görkem mayoyu düzelt oğlum!''.Duymadı.Tabii o sırada oryantal şov var.Gene bağırdım,gene duymadı.Son bir gayretle bağırdımda o dahil tüm Türkler bize doğru baktı ve acı olayı farkettim:Benim mayomun Görkem'in mayosunun durumundan farkı yokmuş. |
Ne yak mektubun ucunu Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir Zarfı kapatırken yalnız Kuytu dudaklarını çokça değdir
Sunay Akın |
 |
|
|
wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359 |
İletim - 17/06/2006 : 20:07:56
|
| yerin dibine battığım an bir restaurantta olmuştu 8-10 kişilik misafir grubu gelmiş tokalaşırken garsonlada tokalaşmış durumu geç farkedip tüm yemekte atılan kahkahalar yüzünden nasıl bir halde olduğumu anlatamayacağım.... |
Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır
İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...
Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir |
 |
|
|
FaTaL_ErRoR
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 17/06/2006 : 20:41:56
|
Merula Alba ben sinirli değilim, alem çok sakin:) Hoca anlattığınız hikayeler mantıklı olsa bişey demiyicem. O kadar saçmaki yani.. Her gün başımıza gelen sıradan olaylar gibi. Her forumda yapıyolar bu saçmalığı.. Ayrıca Bodrum'a gitmek tabiki zor değil, ben her yaz daha uzağa, Kıbrıs'a gidiyorum (1 saat 20 dakkada) mekanım oldu artık:)) Anlatıcak utanç verici hikayelerim yok malesef. Umarım olmazda. |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|