|
Yazar |
Konu  |
Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693 |
İletim - 15/06/2006 : 21:29:18
|
Evet arkadaşlar karşınızda bizi gülmekten koparıcak ünlü anadolu rockcısı gençkan kendimi kontrol edemiyorum adlı şarkısı ile  izlemezseniz ve dinlemezseniz pişman olursunuz benden demesi =)
http://www.limk.com/golimk.php?lid=94979
|
" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "
Gazi M. Kemal ATATÜRK |
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 16/06/2006 : 09:19:04
|
abi bende gençkan gibi dans edebilecekmiyim,gençkan gibi gitar çalabilecekmiyim,onun karizmasına sahip olabilecekmiyim? gençkan ne olur bi kere dokunayım sana aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa(gençkan'a dokunur ve bayılır) zuahahahahah krondor hocam arkadaşına bi sorsana o boxerleri nerden almışalar. bi tanede ben alıcam :)) |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693 |
İletim - 16/06/2006 : 12:03:35
|
alıntı: tarafından yazılan:
http://www3.youtube.com/watch?v=FpBT_KrbSu0&mode=suggested&search=kontrol Bu da bizim arkadaşların kliple dalga geçme klipleri :) Dün tesadüfen başka bir arkadaş vermişti. Bizim arkadaşlar olduğunu görünce şok olduk :) O ikizler biz değiliz, sakın yanlış anlamayın :)
Klasik gitarla elektro ve bas sesi çıkartan bu arkadaşı da kutlamak istiyorum. Büyük yetenek! :)
KRONDOR Hocam sizin videoda hakketen matrak olmuş, tam dalga geçilcek klibi bulmuşlar vallaha helal olsun =) Gençkan'ın eline su dökemezler çünkü dediğin gibi klasik gitarla Gençkan elektro ve bas sesi çıkartıyor =)
Arkadaşlar ordaki yorumlara baktınız mı bilmiyorum ama 12. saniyede en sağdaki danscının arkasındaki adamı görünce gülmekten koptum :D omzunda havlu olan tatilci görünümünde bir tip var :D |
" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "
Gazi M. Kemal ATATÜRK |
 |
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 16/06/2006 : 13:38:46
|
Arkadaşları bir yıldır göremiyoruz, o yüzden soramam; ama görürsem kesin soracağım :) |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
DarthSelo
Üye

İleti 189 |
İletim - 16/06/2006 : 21:52:34
|
tek kelimeyle müthiş... bu adamın ailesi izlediyse bu klibi izlerken ne düşündüler acaba çok merak ediyorum:D adam rock uğruna hayatı boyunca bi kız arkadaş bulamicak :D |
--------- Alea Iacta Est |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|