AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor Oyunları
 FIFA - PES - EURO - Winning Eleven ve Diğerleri
 2006 fifa worl cup
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

komando
Üye

Turkey
İleti 42

İletim - 13/06/2006 :  21:46:07  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar 2006 fifa worl cup ı yükledim ama bi sorunum var.oyunu yükledim.ama maç yaparken saha gözükmüyo.detayı high yaptığımda hiç bir şey gözükmüyor.baska bi arkadaşa yükledim onda herşey çok güzel.ne yapabilirim?

GS ın uefa şamp. olduğu dönemlerde türk bi gazeteci Thuram a fenerbahçe hakkında ne düşünüyorsun diye sormuş.Thuram' ın cevabı şu olmuş: tanımıyorum galatasaray'da mı oynuyor??

мєятizм™
Üye

Turkey
İleti 509

İletim - 13/06/2006 :  22:05:02  Bilgileri Göster  мєятizм™'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ekran kartı ne var sende

*CK
Sayfanın En Üstüne Git

komando
Üye

Turkey
İleti 42

İletim - 14/06/2006 :  08:56:38  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ekran kartım ATI

GS ın uefa şamp. olduğu dönemlerde türk bi gazeteci Thuram a fenerbahçe hakkında ne düşünüyorsun diye sormuş.Thuram' ın cevabı şu olmuş: tanımıyorum galatasaray'da mı oynuyor??
Sayfanın En Üstüne Git

Karakartal312
Üye

Turkey
İleti 296

İletim - 14/06/2006 :  17:39:30  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ati de atinin hangi modeli o lazım. büyük bir ihtimalle sorun ekran kartındandır. Detayları low yap bir de öyle dene.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ!
Sayfanın En Üstüne Git

мєятizм™
Üye

Turkey
İleti 509

İletim - 14/06/2006 :  21:16:26  Bilgileri Göster  мєятizм™'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ekran kartı sürücünü ATİ nin sitesinden güncelle bir de modeli yazsan iyi olacak ;)

*CK
Sayfanın En Üstüne Git

komando
Üye

Turkey
İleti 42

İletim - 15/06/2006 :  15:23:42  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
tamam yaptım zaten.bunu yapmak için bi program yüklemek gerekiyomuş.bende yükleyip yaptım zaten.sağ ol.

Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.04 Snitz Forums 2000