AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Yarış - Sürüş - Uçuş - Uzay Oyunları
 Need for Speed
 need for speed carbon
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

y_u_s_u_f
Üye

Turkey
İleti 45

İletim - 13/06/2006 :  17:32:25  Bilgileri Göster  y_u_s_u_f'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar yakında e a games ten yeni bir oyun çıkıcak nfs nin en yenisi adı carbon güzzel e benziyo bilen veya duyan varsa cevap yazıp hakkında
bişey yazsın

ceza,sago,sahtiyan,sansar,ayben,kolera ve rap

мєятizм™
Üye

Turkey
İleti 509

İletim - 13/06/2006 :  17:41:10  Bilgileri Göster  мєятizм™'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
sonbaharda çıkacak diye bir yerde okumuştum yine gece yarışları ve modifiye seçeneği geri gelecek NFSU2 de olduğu gibi

*CK
Sayfanın En Üstüne Git

y_u_s_u_f
Üye

Turkey
İleti 45

İletim - 13/06/2006 :  18:48:25  Bilgileri Göster  y_u_s_u_f'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
yani u2 gibi ama bişeyduydum hakkında motorsesleri felan gerçek araba sesiymiş

Sayfanın En Üstüne Git

мєятizм™
Üye

Turkey
İleti 509

İletim - 13/06/2006 :  21:45:10  Bilgileri Göster  мєятizм™'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
30 snlik bir videosu çıkmış senin yazmış olduğun gibi motor sesleri muazzam kalitede artık 5+1 de nasıl olur bilmem :D

*CK
Sayfanın En Üstüne Git

y_u_s_u_f
Üye

Turkey
İleti 45

İletim - 13/06/2006 :  22:02:19  Bilgileri Göster  y_u_s_u_f'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ben onun linkini verecektim ama unuttum

Sayfanın En Üstüne Git

y_u_s_u_f
Üye

Turkey
İleti 45

İletim - 13/06/2006 :  22:08:53  Bilgileri Göster  y_u_s_u_f'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
calvin klein sana bişey sorucam sence bu oyun çok tepki toplar veya ses getirirmi

Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000