AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Silkroad Online
 Silkroad Online İlgili Sorunlar(Acil Gören Baksın)
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

meraklı1177
Üye

İleti 3

İletim - 12/06/2006 :  17:51:08  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Silroad ı cdye cekip yukledim ve yüklerken unzip hatası verdi ve silkroad cancelled dedi.Yardımcı Olabilenler lütfen yardım etsin.Yardımlarınız için simdiden tesekkürler.

Erdem33
Üye

Turkey
İleti 21

İletim - 23/02/2007 :  09:54:14  Bilgileri Göster  Erdem33'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
roma da oynuo archerım yardım edecek olan war mı?

cabbar
Sayfanın En Üstüne Git

ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 23/02/2007 :  14:48:41  Bilgileri Göster  ceberruh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ceberruh için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Başka bir bilgisayarda açmayı dene. Eğer yine olmazsa sıkıştırma esnasında bir sorun olmuş demektir.

Erdem33, başkasının açtığı konuda farklı sorular dile getirme. Eğer bir konu hakkında yardım almak istiyorsan yeni konu aç. Ayrıca hangi konuda yardım almak istiyorsan da açıkça belirt.

BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
Sayfanın En Üstüne Git

eo13
Üye

Turkey
İleti 31

İletim - 30/03/2007 :  22:08:21  Bilgileri Göster  eo13'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Erdem33 tarafından yazılan:

roma da oynuo archerım yardım edecek olan war mı?

ne konuda yardım
rome
41 lvl
40 lvl kurt
nick:AyS

eomer13
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000