scorpionfa, mesajını yeni gördüm birkaç ekleme yapayım dedim. Şimdi çift yüzlü DVD yok, çift tabaka (double layer) olanlar mevcut. Yani dvd'yi çıkarıp arkasını çevirip oraya da yazmak söz konusu değil . Mesajından öyle anladım da... Double layer (DL) olanlarda yazılabilir iki adet katman mevcut, dolayısı ile kapasite iki katına çıkıyor. Ama sonuçta aynı yüzden yazılıp, okunuyor. DL layer DVD, dediğin gibi biraz pahallı ancak bulunabiliyor. Arayan varsa ben Beşiktaş DMS'de rastladım. 10 ytl civarı bir fiyata.
+ ve - olayına gelince, kontrol etmekte her zaman fayda var elbette ama yeni nesil DVD-RW'ler genelde ikisini de destekleyecektir.
Ben Kadıköy'de çift katmanlı DVD'yi 6 ytl'ye bulmuştum, acemi olduğumdan 10 tanesini 6 ytl sanıp almaya kalktığımda 54 ytl daha istedi tabii adam =)) Velhasıl 4.5 GB neyime yetmiyor a doyumsuz diyerek kendime onlardan aldım :)
Zaten destekliyorlar sanırım uzun süredir çıkanlar, sadece hız farkı oluyor, benimki de destekliyor ama + ve - yazma hızları farklı.