AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 real vice city yardımmm
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122

İletim - 11/06/2006 :  18:44:53  Bilgileri Göster  major'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Saçmalamayın. O zaman okulda kompozisyonları ndn byle yzmyrz? Nasıl olsa anlaşılıyor değil mi? Türkçe mizi katletmeyelim. nerde olursa olsun doğru düzgün kullanalım...
Sayfanın En Üstüne Git

HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108

İletim - 11/06/2006 :  20:27:37  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Okuyanların ne anlayıp ne anlamadıkları açıkçası beni hiç ilgilendirmiyor.Hem seni alakadar eden birşey yazmadım oraya.Muhattap aldığım kişi sen değilsin yani.Lütfen her konuya atlayıp başkalarının avukatlığına soyunma.
Benim eleştirdiğim noktayı anlamamakta ısrar ediyorsun.THE_KARUS_KİNG'in "eğer"in nasıl yazılacağını bildiğinden de eminim.Hatta bilerek yazdığını düşünüyorum.Buna verebileceğim pek çok örnek var.Mesela "olmas, yavf" gibi günlük konuşmadan kalıntı bayağı telaffuzlar..Pek çok kişi sanki çok şirin gözüküyormuş gibi bunları kullanıyor.
Hata mı?Ne hatası?"ğ" ile "y" klavyede birbirine ne kadar yakın hiç baktın mı?Eğer hata yapıyorsan da iletini düzenleme şansın var.İletini tekrar okur hata varsa değiştirisin.Ben her iletimi en az üç kere kontrol ederim.Tek bir harf bile yanlış yazmış olsam değiştirmek ihtiyacı hissediyorum.Çünkü takıntılıyım bu konuda.Yaşın kaç bilemiyorum ama belli bir olgunluğa eriştikten sonra dediklerimi daha iyi anlayacaksın.
Ayrıca ukalalık yapmana da hiç gerek yok.Saygı görmek ve dikkate alınmak istiyorsan önce saygılı olmayı bilmelisin.Yoksa hak ettiğin gibi muamele görürsün.

"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."

M.Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108

İletim - 11/06/2006 :  21:35:29  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Son iletimi yazmamın sebebi senin konuyu uzatarak dalga geçmendir.Eğer anladıysan problem yok.Konuyu daha fazla uzatmaya da gerek yok zaten, yoksa kilitlenebilir.Böyle bir şeyden sorumlu olmak istemem.Siz kaldığınız yerden devam edin.

"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."

M.Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

THE_KARUS_KİNG
Üye

Turkey
İleti 5

İletim - 19/06/2006 :  14:24:40  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
BAK HIGHWOLTAGE BEN YANLIŞLIKLA O EYER G YERİNE YANLIŞLIKLA Y KOYMUŞ OLABİLİRİM BU SENİ İLGİLENDİRMİYOR...EVET BU KONUYU OKUYAN ARKADAŞLAR NE DEMEK İSTEDİGİMİ ANLIYORLARMI EWET ANLIORLAR YANİ BİR SORUN YOK DEMEK
BİRDAHADA LÜTFEN KENDİ İŞİNE BAK YARDIMCI OLACAKSAN OL OLMAYACAKSAN KARIŞMA..HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM
Sayfanın En Üstüne Git

HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108

İletim - 19/06/2006 :  23:55:42  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Terbiyenizi takının, benim sinirlerimi hoplatmayın.Kapanan konuyu tekrar deşip polemik yaratmanın alemi yok.Sanal ortamda bu şekilde yazınca benim karşılık vermeyeceğimi sanıyorsanız yanılıyorsunuz.Sert cevaplar vermeyeyim, konuyu uzatmayayım dedikçe üstüme geliyorsunuz.Bir dahaki sefere kalbinizi kırarım haberiniz olsun!

M.Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000