AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Müzik
 Elektronik Gitar???
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

Smeagol
Seçkin Üye

Turkey
İleti 741

İletim - 13/06/2006 :  11:17:17  Bilgileri Göster  Smeagol'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
o zaman bu gitar işini görür diye düşünüyorum. ama yine de almadan önce iyi anlayan biriyle git bence. dünyanın parasını vericeksin sonuçta.

some are born to sweet delight;
some are born to endless night
Sayfanın En Üstüne Git

Generalll
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1334

İletim - 13/06/2006 :  11:44:30  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Öyle yapacağım zaten...Teşekkürler...
Sayfanın En Üstüne Git

DharkjuNs
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1037

İletim - 13/06/2006 :  16:09:55  Bilgileri Göster  DharkjuNs'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ßu arada IRON MAIDEN heavy metal değil, NWOBHM yapıyor. ßilgilerinize...

Yunus YILMAZ (19/07/2005)

Sayfanın En Üstüne Git

DarthSelo
Üye

İleti 189

İletim - 13/06/2006 :  22:39:46  Bilgileri Göster  DarthSelo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
eğer yeni başlıyosan kesinlikle cort yada yamaha al.. ibanez sap ayarı çok iyi elektronik gitar yapıyo.. özellikle solo gitarist olucaksan ibanez rg370 yada duncan modellerinihiç sıkıntı çekmeden rahatça kullanabilirsin (kullanıyorum memnnunum gayet) ... fenderin bass gitarı elektronikten daha iyi, bi de tonu çok serttir onu boşver:D ama ününü en çok duyduğum gitar markası gibson.. modelleri hakkında pek bi bilgim yok fakat iyi bi araştırmayla çok güzel bi gibson elektro gitar bulabilirsin... bi de tonlarda sorun istemiyorsan eğer; manyetikleri kasaya çift olarak bağlanmış bi gitar al çünkü manyetikler ham bakır olur o zaman ve hiç bi amfide kesinlikle ötme falan yaratmaz... fenderin bu olayı da kötü bütün mayetikler ötüyo.. sinir bi gitar önermem:D

---------
Alea Iacta Est
Sayfanın En Üstüne Git

Generalll
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1334

İletim - 14/06/2006 :  07:16:50  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Soulfly alakasız olacak ama konuyla yonjada senin isminde bir hesap gördüm...O hesap sana mı ait?Ayrıca içinde bir grup hakkında resimler felan vardı...Yoksa ismin bir grup ismi mi???

DarthSelo hocam yardımların için teşekkürler...İbanez basa iyi gidiyor dedikleri zaman bir tereddüte düşmüştüm...Dediğin modelide inceleyeceğim...Msn'e ekleyebilirim seni kabul edersen sevinirim:)
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000