eğer yeni başlıyosan kesinlikle cort yada yamaha al.. ibanez sap ayarı çok iyi elektronik gitar yapıyo.. özellikle solo gitarist olucaksan ibanez rg370 yada duncan modellerinihiç sıkıntı çekmeden rahatça kullanabilirsin (kullanıyorum memnnunum gayet) ... fenderin bass gitarı elektronikten daha iyi, bi de tonu çok serttir onu boşver:D ama ününü en çok duyduğum gitar markası gibson.. modelleri hakkında pek bi bilgim yok fakat iyi bi araştırmayla çok güzel bi gibson elektro gitar bulabilirsin... bi de tonlarda sorun istemiyorsan eğer; manyetikleri kasaya çift olarak bağlanmış bi gitar al çünkü manyetikler ham bakır olur o zaman ve hiç bi amfide kesinlikle ötme falan yaratmaz... fenderin bu olayı da kötü bütün mayetikler ötüyo.. sinir bi gitar önermem:D
Soulfly alakasız olacak ama konuyla yonjada senin isminde bir hesap gördüm...O hesap sana mı ait?Ayrıca içinde bir grup hakkında resimler felan vardı...Yoksa ismin bir grup ismi mi???
DarthSelo hocam yardımların için teşekkürler...İbanez basa iyi gidiyor dedikleri zaman bir tereddüte düşmüştüm...Dediğin modelide inceleyeceğim...Msn'e ekleyebilirim seni kabul edersen sevinirim:)